Patient worden
072 512 5862

Team Heerhugowaard

Geachte patiënt,

Nadat tandarts Thiellier meer dan 20 jaar een florerende praktijk voerde op de Middenweg 51 heeft Tandheelkundig Centrum Nederland de praktijk overgenomen. Vanwege het tandartstekort was het enorm lastig om een geschikte vervanger voor hem te vinden. Tandheelkunde is te vergelijken met topsport en met het aantrekken van Zefanja Zopfi heeft TCN een toptandarts in de gelederen. Zefanja is empatisch, communicatief sterk en bovendien een ervaren tandarts die gebrand is om samen met zijn team van zijn praktijk een succes te maken. Zefanja heeft kwaliteit hoog in zijn vaandel staan en daarom past hij goed zo goed in de filosofie van TCN.

Even voorstellen

Mijn naam is Zefanja Zopfi, maar mensen noemen me meestal Zef. Ik heb Moluks-Nederlandse roots en ben geboren in Amstelveen. Sinds mijn 19e ben ik woonachtig in Amsterdam. Sinds 2010 ben ik werkzaam als algemeen tandarts, maar met een bijzondere interesse in de endodontologie en de kindertandheelkunde. De studie Tandheelkunde heb ik gevolgd en afgerond aan de ACTA te Amsterdam.

Wat voor tandarts ben ik?
Als tandarts sta ik voor de kwaliteit van mijn werk en acht ik vooral een groot belang aan de communicatie met u als patiënt. Ik probeer altijd uitleg te geven over het ‘hoe en waarom’ van mijn adviezen en handelingen. Ik geef zonder een oordeel, maar wel eerlijk en open, mijn idee over de situatie van het gebit zodat we samen een keuze kunnen maken uit de verschillende opties die er mogelijk kunnen zijn. Dit kan variëren van een uitgebreide gebitsrehabilitatie tot aan het gecontroleerd in de gaten houden van een situatie zonder al te veel in te grijpen. Van belang vind ik vooral dat de voor- en nadelen van keuzes en opties met u besproken zijn en dat u goed geïnformeerd tot een beslissing kan komen over wat u wilt. Alles gebeurt bij mij in samenspraak met de patiënt.

Wat kan u van mij verwachten?
Ik vind het belangrijk dat er een prettige, aangename en gezellige sfeer hangt in de praktijk en probeer hier, goedlachs en vrolijk als ik ben, samen met ons TCN-team zeker aan bij te dragen. De dag is voor mij geslaagd als mijn patiënten tevreden zijn. Ik zal zorg dragen voor goede, continue en persoonlijke zorg en complete openheid.

Persoonlijke interesses
Mijn vrije tijd breng ik het liefste door met mijn familie en vrienden en sinds kort ook mijn hond. Als hobby’s heb ik sporten, door steden slenteren en me te verbazen over al het prachtigs dat deze steden ons te bieden hebben, wandelen door de natuur met de hond, films kijken en fotografie.

Ik verheug me zeer om in de mooie praktijk in Heerhugowaard te komen werken.

Met vriendelijke groet,

Zefanja Zopfi

Want TCN is kiezen voor kwaliteit.