Patient worden
072 512 5862

Tandartspraktijk Heerhugowaard

Tandheelkundig Centrum Nederland (TCN) in Heerhugowaard is een moderne kliniek met een professioneel team. Onze medewerkers zijn specialist op het gebied van algemene, cosmetische en esthetische tandheelkunde. We helpen u graag aan een gezonde en stralende lach. Ook patiënten uit de omgeving van Heerhugowaard, zoals Hensbroek en Oterleek, zijn van harte welkom in onze gastvrije praktijk.

De voordelen van TCN in Heerhugowaard:

 • Geen wachtlijsten
 • Ruimte voor nieuwe patiënten
 • Enthousiast team
 • Gespecialiseerd angsttandarts
 • Pijnloze verdoving
 • Uitstekend bereikbaar

Patiënt worden bij onze kliniek in Heerhugowaard? Bel naar 072 571 5922 of gebruik bovenstaande button.

Contact met TCN Heerhugowaard

Telefoon & e-mail

072 571 5922 | heerhugowaard@tcn.nl

Adres

Middenweg 51 | 1703 RB Heerhugowaard

Openingstijden

Maandag:08:00 - 12:00  | 13:00 - 17:00
Dinsdag:08:00 - 12:00  | 13:00 - 17:00
Woensdag:08:00 - 12:00  | 13:00 - 17:00
Donderdag:08:00 - 12:00  | 13:00 - 17:00
Vrijdag:08:00 - 12:00  | 13:00 - 17:00
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

Onze praktijk in Heerhugowaard

Onze praktijk beschikt over de modernste apparatuur op het gebied van tandheelkunde. Hieronder ziet u een aantal foto’s van onze huiselijk ingerichte praktijk. We vinden het belangrijk dat u bij ons op uw gemak bent, daarom hebben we gekozen voor sfeervolle materialen en meubels. U bent van harte welkom om langs te komen; bekijk de praktijk en maak kennis met de vriendelijke medewerkers van TCN Heerhugowaard.

Ik hoef nooit op te zien tegen een bezoekje aan de tandarts. Ik word altijd persoonlijk begroet en de medewerkers tonen oprechte interesse.

Cas uit Heerhugowaard

Behandelingen in Heerhugowaard

In de praktijk in Heerhugowaard hebben we een compleet behandelpakket voor een uitstekende tandheelkundige zorg. U kunt bij ons terecht voor onderstaande behandelingen.

 • Tanden bleken

  Met behulp van revolutionaire bleekmethodes geven we u een stralend witte lach. Het bleken van uw tanden is veilig en kan zowel thuis als bij ons in de kliniek.

 • Implantaten

  We raden implantaten aan voor patiënten die tanden in hun gebit missen. Implantaten zien er niet alleen mooi uit, maar met een implantaat behoudt u ook het bot in uw kaak.

 • Facings

  Facings zijn ideaal om het uiterlijk van uw gebit te veranderen. Krijg de oorspronkelijke vorm en kleur van uw tanden terug of verander deze juist in de door u gewenste tint. Facings brengen we aan over uw eigen tanden en kiezen.

 • Klikgebit

  Een modern alternatief voor het kunstgebit: een klikgebit. We brengen implantaten aan in uw kaak; het klikgebit klikt u hier eenvoudig in vast.

 • Kronen

  Metalen of porseleinen kronen plaatsen we over uw eigen tanden en kiezen. Deze kronen zijn niet van echt te onderscheiden waardoor niemand weet dat u ze draagt.

 • Kunstgebit

  Met een kunstgebit vervangen we uw eigen gebit. Dit is een ideale oplossing om zonder schaamte te eten, praten en lachen. In sommige gevallen maken we uw kunstgebit al in één dag.

 • Orthodontie

  In onze kliniek in Heerhugowaard bieden we orthodontie aan voor kinderen en volwassenen. We gebruiken diverse behandelmethodes waarmee we gebitscorrecties uitvoeren.

 • Anti-aging

  Anti-aging is niet alleen geschikt voor uw huid, maar ook voor uw gebit. Er zijn diverse methodes waarmee we uw gebit verjongen.

 • Cosmetische behandelingen

  Met cosmetische behandelingen geven we u een stralend uiterlijk. Er zijn diverse esthetische behandelingen om uw gebit te verfraaien. Onder andere het bleken van uw tanden, facings en kronen zijn goede opties voor het creëren van een prachtig gebit.

 

Heeft u vragen over een van onze behandelingen? Neem dan contact op met TCN Heerhugowaard door te bellen naar 072 571 5922 of stuur een e-mail naar heerhugowaard@tcn.nl.

Ik raad iedereen deze tandarts in Heerhugowaard aan. Wat mij betreft is het de liefste tandarts van heel Nederland!

Joep uit Alkmaar

Specialisatie TCN Heerhugowaard

Gespecialiseerd angsttandarts

Omdat we heel goed begrijpen dat een bezoekje aan de tandarts heel spannend is, nemen we ruim de tijd voor angstpatiënten. We helpen u graag over uw angst voor de tandarts heen. We doorlopen stap voor stap de behandeling en we nemen uitgebreid de tijd om u op uw gemak te stellen. Op die manier zorgt de angsttandarts ervoor dat u een schoon en gezond gebit krijgt.

Voor patiënten die erg angstig zijn, is een narcosebehandeling een goede optie. U merkt niets van de behandeling omdat u onder narcose bent. Dit is eveneens mogelijk bij lange behandelingen.

Esthetische tandheelkunde

We vinden het belangrijk dat uw gebit niet alleen gezond is, maar dat het er ook mooi uitziet. Een prachtig gebit draagt bij aan uw zelfvertrouwen. U lacht, praat en eet vol trots omdat u weet dat u een gezond én mooi gebit heeft waar u zich niet voor hoeft te schamen. Bij TCN in Heerhugowaard bieden we diverse behandelmethodes aan om uw gebit te verfraaien.

Reparaties van protheses en kunstgebitten

In sommige situaties is het plaatsen van protheses en kunstgebitten de beste optie om een gezond gebit te behouden. We bekijken samen met u wat de meest geschikte oplossing is en daarna plaatsen we voor u een prothese of een kunstgebit. Mocht uw kunstgebit kapotgaan, dan repareren we het gebit in onze kliniek.

Bereikbaarheid tandartspraktijk Heerhugowaard

TCN Heerhugowaard is uitstekend bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, ook vanuit omliggende dorpen als Oterleek en Hensbroek. Vanaf de nabijgelegen stations is het een klein stukje lopen naar de kliniek.

Met de auto

Met de auto volgt u de borden ‘Centrum’ vanaf de N242.

Met het openbaar vervoer

Per bus neemt u lijn 160 en stapt u uit bij de halte ‘Stadshart’. Hier komen ook de lijnen 409 en 6 aan. Vanaf dit station loopt u via de Middenweg in een aantal minuten naar onze vestiging. Aan uw rechterhand ziet u de praktijk liggen.

Lopend

TCN is lopend goed te bereiken. Binnen zo’n twintig minuten bereikt u de vestiging als u vanaf het station Heerhugowaard begint met lopen. Stapt u uit bij het station Stadshart Heerhugowaard, dan bent u met een kleine vijf minuten bij onze praktijk. Als u zich op de Middenweg bevindt en in zuidwestelijke richting loopt, ziet u de praktijk aan uw rechterhand liggen.

Ik ben altijd al bang geweest voor de tandarts. Veel tandartsen beloven om mensen van hun angst af te helpen, maar TCN is de eerste kliniek waar ik op mijn gemak ben.

Bert uit Hensbroek