Patient worden
072 512 5862

Tandartspraktijk Alkmaar Daalmeer Concept

Tandartspraktijk Alkmaar Daalmeer

Bij Tandheelkundig Centrum Nederland (TCN) in Alkmaar Daalmeer combineren we moderne technieken met een klantvriendelijke behandeling. Ons professionele team werkt vanuit onze ruim opgezette en huiselijke kliniek. Hier heten wij u welkom en hanteren we een persoonlijke aanpak. Omdat een gezond en schoon gebit voor iedereen belangrijk is, vinden we het belangrijk dat u bij ons op uw gemak bent. Vriendelijkheid staat dan ook hoog in het vaandel.

De voordelen van TCN in Daalmeer:

 • Plek voor nieuwe patiënten
 • Geen wachtlijsten
 • Persoonlijke aanpak
 • Gespecialiseerd angsttandarts
 • Vriendelijkste tandarts van Alkmaar
 • Gratis parkeren
 • Uitstekend bereikbaar
 • Team van specialisten die u op uw gemak stellen

Wilt u patiënt worden bij TCN? Meld u eenvoudig aan via bovenstaande button of bel naar 072 561 7761.

Onze praktijk in Daalmeer

De kliniek van TCN in Daalmeer heeft een huiselijke inrichting en is ruim opgezet. Het team in Alkmaar bestaat uit betrokken en deskundige specialisten die het belangrijk vinden om voor iedere patiënt uitgebreid de tijd te nemen. We helpen u aan een gezond en schoon gebit op een wijze die bij u past.

FOTOS

Het is absoluut niet mijn hobby om naar de tandarts te gaan, maar ik ben wel een stuk relaxter sinds ik patiënt ben bij Daalmeer. Dit komt vooral omdat de medewerkers me echt op mijn gemak stellen.

Joep uit Alkmaar

Behandelingen bij de kliniek in Alkmaar Daalmeer

TCN biedt in Daalmeer een uitgebreid pakket van gebitsbehandelingen. U kunt bij onze kliniek onder andere terecht voor onderstaande behandelingen. Dankzij ons tandtechnisch laboratorium aan de Einsteinstraat kunnen we u tandheelkundige zorg op maat aanbieden.

 • Tanden bleken

  Veel mensen willen graag een witter gebit voor een stralende lach. Met onze revolutionaire bleekmethodes bereikt u dit doel zonder schade toe te brengen aan uw gebit.

 • Klikgebit

  Het klikgebit is een alternatief voor een kunstgebit. Bij deze gebitsoort krijgt u implantaten in uw kaak waarin u het gebit eenvoudig vastklikt.

 • Bruggen

  U krijgt een brug wanneer we één of meer tanden vervangen. Deze bruggen bestaan uit minimaal twee kronen. We plaatsen de bruggen op pijlers in uw gebit. Bij angstige patiënten voeren we deze behandeling onder narcose uit.

 • Implantaten

  Implantaten zijn een ideale oplossing wanneer tanden ontbreken. Implantaten zien er niet alleen mooi uit, u behoudt met deze methode ook het bot in uw kaak.

 • Kronen

  Een kroon is gemaakt van metaal of porselein. We plaatsen deze over uw tand of kies. Het grote voordeel is dat uw tanden hun oorspronkelijke vorm en kleur terugkrijgen. Onze kronen zijn niet van echte tanden te onderscheiden.

 • Orthodontie

  Bij TCN kunnen zowel kinderen als volwassenen terecht voor orthodontiebehandelingen. We bieden diverse oplossingen aan om van een scheef gebit een recht gebit te maken.

 • Facings

  Een facing is een kapje dat we aan uw tand vastlijmen. Het doel van facings is om tanden te herstellen naar hun oorspronkelijke staat, zonder dat we weefsel afslijpen. Verder zijn facings zeer geschikt om de vorm van tanden te veranderen.

 • Kunstgebit

  Met een kunstgebit vervangen we uw eigen gebit en zorgen we ervoor dat u weer alles zonder schaamte kunt doen. Een kunstgebit zorgt ervoor dat u zorgeloos eet, praat en lacht.

Heeft u vragen over een van bovenstaande behandelingen? Wij staan u zowel per telefoon als per e-mail graag te woord. Mail naar alkmaar-daalmeer@tcn.nl of bel 072 561 7761.

De tandarts in Daalmeer is ontzettend lief! Mijn kinderen vinden het geen probleem om naar de tandarts te gaan en ook mijn man en ik worden altijd erg vriendelijk en deskundig geholpen.

Manon uit Alkmaar

Specialisaties tandarts Alkmaar Daalmeer

Angsttandarts

Het team van TCN in Daalmeer is gespecialiseerd in het behandelen van angstige patiënten. U kunt daarom ook wanneer u bang bent voor de tandarts met een gerust hart naar onze kliniek komen. We doen er alles aan om u op uw gemak te stellen en helpen u van uw angst af te komen. De tandarts legt vooraf altijd goed uit wat hij gaat doen en we nemen uitgebreid de tijd voor u. Meer informatie over de werkwijze van de angsttandarts leest u op de informatiepagina.

Speciaal aan angstige patiënten bieden we de mogelijkheid van narcosebehandelingen. Hierbij bent u tijdens de behandeling onder narcose, waardoor u niets verneemt. Ook bij lange behandelingen is het mogelijk om u onder narcose te brengen.

Cerec kronen in één dag

Bij TCN komt u eveneens voor speciale kronen van Cerec. Dit type kroon maken we in slechts één dag waardoor u er niet lang op hoeft te wachten. Nog dezelfde dag plaatsen we de kroon over uw gebit. Het grote voordeel van kronen is dat het de beste manier is om uw tanden hun oorspronkelijke kleur en vorm terug te geven. Daarnaast zijn Cerec kronen niet van echte tanden te onderscheiden, waardoor niemand ziet dat u ze draagt. Met een speciale driedimensionale opname maakt de tandarts de kroon perfect passend voor uw tand.

Bereikbaarheid tandartsenpraktijk Alkmaar

TCN Alkmaar in Daalmeer is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken en de praktijk beschikt over voldoende parkeerplekken. Hieronder ziet u routebeschrijvingen voor wanneer u met de auto en wanneer u met het openbaar vervoer naar de praktijk komt.

Routebeschrijving vanaf station Alkmaar Noord

Per auto

Vanaf het station vertrekt u in noordoostelijke richting naar de Hertog Aalbrechtweg. Na 500 meter slaat u linksaf richting deze weg. U rijdt een kilometer door en neemt daarna de oprit naar de Nollenweg/de N508. Na ongeveer twee kilometer slaat u rechtsaf naar de Schagerweg/de N245 en gaat u verder op de N245. Sla na 220 meter linksaf naar de Laan van Tata en neem op de rotonde de eerste afslag naar de Laan van Keulen. Na ongeveer een kilometer komt u aan bij de praktijk.

Per openbaar vervoer

Met stadsbussen 4 en 2 is de praktijk eenvoudig bereikbaar. Vanaf station Alkmaar Noord neemt u buslijn 2 richting Daalmeer. Na ongeveer een kwartier stapt u uit bij bushalte Laan van Keulen waarna het nog een minuut lopen is naar de praktijk. Wanneer u buslijn 4 neemt richting Daalmeer, stapt u uit bij bushalte Pommerenstraat. Vanaf deze halte is het nog 7 minuten lopen naar TCN.

Voor mij is dit de ideale praktijk. Er hangt een laagdrempelige sfeer en ik heb het gevoel dat ik als patiënt serieus genomen wordt.

Marita uit Alkmaar

Contact met TCN Alkmaar Daalmeer

Telefoon en e-mail

072 561 7761 | alkmaar-daalmeer@tcn.nl

Adres

Daalmeereiland 10 | 1827 KX Alkmaar

Openingstijden

Maandag:08:00 - 12:00  | 13:00 - 17:00
Dinsdag:08:00 - 12:00  | 13:00 - 17:00
Woensdag:08:00 - 12:00  | 13:00 - 17:00
Donderdag:08:00 - 12:00  | 13:00 - 17:00
Vrijdag:08:00 - 12:00  | 13:00 - 17:00
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten