TCN Zaandijk

Een moderne tandartspraktijk met oog voor de klant; dat is uw TCN tandarts in Westzaan. In onze praktijk kunt u snel terecht bij onze gespecialiseerde angst- en kindertandarts. Wij beseffen namelijk dat een wachtlijst heel vervelend is wanneer het gaat om een tandartsbehandeling. Daarnaast is onze moderne tandartspraktijk ook altijd geopend voor algemene tandheelkundige behandelingen, zoals de periodieke controle, het vullen van gaatjes of een wortelkanaalbehandeling. Alle specialismen op het gebied van tandheelkunde vindt u bij TCN onder één dak!

 • Geen lange wachtlijsten: snel de behandeling die u verdient
 • Gespecialiseerde angst- en kindertandarts: wij nemen de tijd voor u
 • Algemene tandheelkundige behandelingen

Allround tandheelkundige behandelingen bij TCN Westzaan

Bent u zo bang voor de tandarts dat u uw bezoek aan de tandarts uitstelt of helemaal niet meer gaat? In onze vestiging in Westzaan behandelt onze gespecialiseerde angsttandarts Joris Veldkamp cliënten die niet graag naar de tandarts gaan. Wij nemen extra lang de tijd voor u en kunnen van tevoren eventueel lachgas geven, zodat u ontspannen bent tijdens de behandeling. Daarnaast is onze vakkundige kindertandarts gespecialiseerd in het op hun gemak stellen van angstige kinderen. We willen namelijk graag voorkomen dat zij deze angst op latere leeftijd nog hebben.

Recencies van onze klanten

  • Marloes, 27 jaar uit Westzaan
  • ‘Ik wilde graag mijn tanden een tintje lichter en vond het altijd lastig om daar over te praten met de tandarts. Op een gegeven moment heb ik het wel gedaan omdat ik er echt wel mee zat. Hij vond het juist helemaal niet gek en samen hebben we een behandelplan opgesteld. Ik ben erg blij met het resultaat.’

  • Lotte, 22 jaar uit Wormerveer
  • ‘Ik ben nooit een groot fan van de tandarts geweest: van kleins af aan ging ik met buikpijn naar de tandartscontrole. Bij deze tandarts is dat gevoel weg dankzij het lachgas. Ik voel mij ontspannen en rustig.’

  • Meneer Bosman, 56 jaar uit Westzaan
  • ‘Toen ik besloot om een kunstgebit te nemen, werd er alle tijd voor mij genomen en rustig uitgelegd wat er ging gebeuren. Het personeel is dan ook erg vriendelijk en vakkundig.'

Behandelingen

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze cliënten. Daarom bieden wij u allround tandheelkundige zorg, waarbij onze tandartsen diverse behandelingen uitvoeren. Wij voeren periodieke controles uit, plaatsen kronen, bruggen en facings en bleken uw tanden.

Tanden bleken

Wanneer uw tanden niet meer zo wit zijn, verfrissen we de kleur van uw gebit met een bleekbehandeling. Het bleken van tanden vindt plaats bij ons de praktijk of u voert de behandeling thuis uit met behulp van bleekgel en een speciale lepel. In overleg met u beslissen wij wat het best bij uw gebit past.

Bruggen

Wanneer er in uw gebit meerdere tanden of kiezen ontbreken, biedt een brug wellicht een uitkomst. Een brug verbetert het aangezicht van het gebit, voorkomt dat de overige tanden scheef gaan staan en zorgt ervoor dat u beter kunt kauwen.

Kronen

Is uw tand of kies ernstig beschadigd en heeft opvullen geen zin meer? Dan plaatst de tandarts een kroon. Een kroon is een porseleinen of metalen kapje dat over uw tand of kiest wordt geplakt. Dit dient als vervanging voor het beschadigde onderdeel.

Facings

Met behulp van een flinterdun porseleinen kapje kunnen wij tanden terugbrengen naar hun oorspronkelijke vorm. De facings die wij gebruiken zijn niet van echt te onderscheiden door de natuurlijke kleur en glans.

Het tandartsteam

Maak kennis met de tandarts en de teamleden van onze tandartspraktijk in Westzaan:

Contact opnemen

Aanhef
Voorletters
Naam
BSN nummer
Geboortedatum
Straat + huisnummer
Postcode
Plaats
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Opmerking/vraag
Hoe heeft u ons gevonden?
 

We wijzen u op onze Privacy- en cookieverklaring.

Bereikbaarheid vanuit Zaandijk

Routebeschrijving met de auto vanaf Zaandijk

 • Rijd vanaf Zaandijk richting Guisweg/N515
 • Sla na 630 meter linksaf richting Guisweg/N515
 • Neem na 810 meter de eerste afslag op de rotonde richting Guisweg/N515
 • Sla na 2 kilometer linksaf richting Kerkbuurt
 • Keer na 230 meter om bij Kerkbuurt
 • Aan de rechterkant bevindt zich TCN Westzaan

Plan de route naar TCN vanuit uw straat

072 512 5862 Inschrijven