TCN Wormerveer

Professioneel en zonder lange wachtlijsten: dat is uw TCN tandarts in Westzaan. In onze praktijk aan de Kerkbuurt 62 kunt u terecht bij onze gespecialiseerde angst- en kindertandarts zonder dat u daar lang op hoeft te wachten. Daarnaast is onze moderne tandartspraktijk ook altijd geopend voor algemene tandheelkundige behandelingen, zoals de periodieke controle, het vullen van gaatjes of een wortelkanaalbehandeling.

 • Geen lange wachtlijsten: binnen 2 weken uw intakegesprek
 • Gespecialiseerde angsttandarts: wij stellen u op uw gemak
 • Kindertandarts: ons team neemt de tijd voor uw kind
 • Algemene tandheelkundige behandelingen

Gespecialiseerde tandartsbehandelingen

Gaat u niet graag naar de tandarts? In onze vestiging in Westzaan behandelt onze gespecialiseerde angsttandarts Joris Veldkamp cliënten die om welke reden dan ook niet graag naar de tandarts gaan. Daarnaast is onze vakkundige kindertandarts gespecialiseerd in het op hun gemak stellen van de kleinsten onder ons om angst voor de tandarts op latere leeftijd te voorkomen. Een kind moet zich op zijn gemak voelen bij de tandarts, daarom gebruiken wij bijvoorbeeld ‘toverdruppeltjes’ in plaats van de vervelende narcose als we een gaatje moeten vullen.

Klantervaringen

  • Meneer Bosman, 56 jaar uit Westzaan
  • ‘Toen ik besloot om een kunstgebit te nemen, werd er alle tijd voor mij genomen en rustig uitgelegd wat er ging gebeuren. Het personeel is dan ook erg vriendelijk en vakkundig.'

  • Lotte, 22 jaar uit Wormerveer
  • ‘Ik ben nooit een groot fan van de tandarts geweest: van kleins af aan ging ik met buikpijn naar de tandartscontrole. Bij deze tandarts is dat gevoel weg dankzij het lachgas. Ik voel mij ontspannen en rustig.’

  • Fam. Foppen uit Westzaan
  • ‘De kindertandarts van tandarts Westzaan legt mijn kids alles rustig uit aan de hand van een nepgebit. Hierdoor zijn kinderen niet meer bang en vinden ze het tandartsbezoek minder erg. Ik raad TCN Westzaan iedereen aan.’

Onze behandelingen

Wij vinden het van groot belang dat wij u een compleet pakket met onze tandheelkundige behandelingen aanbieden. Bij ons kunt u terecht voor de volgende behandelingen:

Bruggen

Het komt voor dat er in een gebit meerdere tanden of kiezen ontbreken. Dan is het mogelijk om een brug te plaatsen. Een brug verbetert het aangezicht van het gebit, voorkomt dat de overige tanden scheef gaan staan en zorgt ervoor dat u beter kunt kauwen.

Kronen

Als uw tand beschadigd is, biedt een kroon uitkomst. De kroon, gemaakt van porselein of metaal, gebruiken wij als vervanger voor uw beschadigde tand of kies. Wij maken de kroon namelijk zo, dat deze precies over de afgeslepen tand of kies past. De kroon lijmen we vast op de tand of kies en deze krijgt zo zijn vorm en functie terug.

Tanden bleken

Wanneer uw tanden niet meer zo wit zijn als u zou willen, is het een mogelijkheid ze op te frissen met een bleekbehandeling. Wij kennen drie soorten bleekmethodes: de ZOOM! Revolutionare bleekmethode, Refresh volgens de ZOOM! bleekmethode en het zelf thuis bleken met behulp van individuele lepels.

Facings

Met behulp van een flinterdun porseleinen kapje geven wij tanden hun oorspronkelijke vorm terug. De facings die wij gebruiken zijn niet van echt te onderscheiden door de natuurlijke kleur en glans.

Tandartsteam

Maak kennis met de tandarts en de teamleden van onze tandartspraktijk in Westzaan:

Contact

Aanhef
Voorletters
Naam
BSN nummer
Geboortedatum
Straat + huisnummer
Postcode
Plaats
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Opmerking/vraag
Hoe heeft u ons gevonden?
 

We wijzen u op onze Privacy- en cookieverklaring.

Bereik de tandartspraktijk vanuit Wormerveer

Routebeschrijving met de auto vanaf Wormerveer

 • Rijd vanaf Wormerveer richting Provincialeweg N246
 • Vervolg de weg richting Westzaan
 • Neem de derde afslag op de rotonde richting Provincialeweg
 • Sla na 330 meter rechtsaf richting Kerkbuurt
 • Aan de rechterkant bevindt zich TCN Westzaan

Plan de route naar TCN vanuit uw straat

072 512 5862 Inschrijven