Patient worden
072 512 5862

Tandarts Krommenie concept

In onze moderne tandartspraktijk nabij Krommenie kunt u terecht voor uiteenlopende tandheelkundige behandelingen. Ook patiënten met extreme angst nemen met een gerust hart plaats op de behandelstoel. Onze gespecialiseerde angst- en kindertandarts Joris Veldkamp behandelt volwassenen en kinderen die niet graag naar de tandarts gaan. Angstige patiënten zijn bij ons in goede handen en hebben bovendien de mogelijkheid om zich te laten behandelen onder narcose. Uiteraard staan onze specialisten ook voor u klaar op het gebied van algemene tandheelkunde, zoals de halfjaarlijkse controles, het vullen van gaatjes en wortelkanaalbehandelingen.

 • Alle specialisaties onder één dak
 • Binnen 2 weken uw intakegesprek
 • Gespecialiseerde behandeling voor angstige patiënten

TCN Westzaan nabij Krommenie

Patiënten uit Krommenie zijn van harte welkom in tandartspraktijk TCN Westzaan. Met een locatie op een steenworp afstand van het centrum van Krommenie bereikt u onze praktijk in nog geen tien minuten. Ook patiënten met extreme tandartsangst kunnen zich volledig op hun gemak voelen: we bieden hiervoor gespecialiseerde behandelingen aan. Naast alle reguliere tandartsbehandelingen kunt u bij TCN Westzaan ook terecht voor esthetische tandheelkunde.

Gespecialiseerde tandartsbehandelingen bij TCN Westzaan

Angst voor de tandarts? U bent echt niet de enige! Door tandartsangst slaan veel mensen de halfjaarlijkse controles over en wordt er niets gedaan aan gebitsproblemen. Bij TCN Westzaan houden we rekening met uw angst. We nemen extra lang de tijd voor u en behandelen u eventueel met lachgas, zodat u meer ontspannen bent tijdens de behandeling. U maakt de behandeling wel bewust mee. Zo went u geleidelijk en op een natuurlijke manier aan de behandeling bij de tandarts. Met aanvullende verdoving voeren we de behandelingen pijnloos uit.

TCN heeft een eigen kindertandarts binnen het team van specialisten. We bieden een rustige en betrouwbare omgeving waarin kinderen zich volledig op hun gemak voelen. Zo bieden we niet alleen een prettige ervaring voor kinderen met angst voor het tandartsbezoek, maar voorkomen we deze angst bij kinderen ook.

  • Mevrouw Van Dijk, 42 jaar uit Westzaan
  • ‘Door een vervelende omstandigheid zijn bij mij meerdere tanden beschadigd, maar door middel van kronen en een brug durf ik weer te lachen!’

  • Pieter, 29 jaar uit Wormerveer
  • ‘Ik kom al een langere tijd bij TCN Westzaan voor mijn periodieke controles. Tot nu toe heb ik nooit last gehad van gaatjes of iets dergelijks, maar zelfs de manier waarop ze mij tijdens een controle behandelen is super!’

  • Fam. Dekker uit Westzaan
  • ‘We komen als gezin 2 keer per jaar naar TCN Westzaan en we voelen ons er erg op ons gemak. De kinderen zijn niet bang en ook mijn angst voor de tandarts is zo goed als verdwenen. Fijne tandarts!’

Cosmetische behandelingen

Bij TCN vinden wij het belangrijk dat wij u een zo compleet mogelijk pakket met tandheelkundige behandelingen kunnen bieden. Daarom kunt u in onze praktijk bij Krommenie ook terecht voor cosmetische behandelingen. We maken facings, kronen en bruggen van de hoogste kwaliteit voor een natuurlijk, stralend gebit. Uw gezicht is uw visitekaartje en een mooi gebit kan echt het verschil maken. Verberg uw tanden niet langer en durf weer te glimlachen!

Ook bij esthetische behandelingen hoeft tandartsangst geen drempel te zijn. Het plaatsen van facings, kronen of bruggen kan onder algehele narcose verricht worden.

Facings

Met behulp van facings verfraaien wij het uiterlijk van uw gebit. Een facing is een laagje van tandkleurig vulmateriaal dat op de tand of kies wordt geplakt. Hiermee corrigeren we de vorm, stand of kleur van uw gebit voor een esthetische en natuurlijke look. Facings zijn flinterdun en door de perfecte afwerking niet van echt te onderscheiden.

Tanden bleken

Het bleken van tanden kan bij ons op een aantal verschillende manieren: we frissen uw tanden op door een bleekbehandeling in onze praktijk of u voert de behandeling zelf thuis uit met behulp van bleekgel en een speciale lepel. In het laatste geval voert u de behandeling altijd uit onder begeleiding van uw tandarts of mondhygiënist. Zo bereikt u een optimaal resultaat en geniet u van een stralend wit gebit.

Bruggen

Als er in uw gebit meerdere tanden of kiezen ontbreken, plaatst de tandarts een brug. Een brug vervangt het ontbrekende deel van het gebit door kunsttanden of -kiezen. Dit zorgt er niet alleen voor dat u weer breeduit kunt lachen, maar ook dat u beter kunt kauwen. Bovendien gaan door het plaatsen van een brug de overige tanden en kiezen niet scheef staan. Op deze manier helpt een brug u uw mooie en gezonde gebit te behouden.

Kronen

Een beschadigde tand is vervelend en beïnvloedt uw uiterlijk aanzienlijk. Het plaatsen van een kroon is een goede oplossing wanneer uw tand of kies ernstig beschadigd is. Het porseleinen of metalen kapje wordt op de tand of kies geplakt en dient als vervanging voor het beschadigde onderdeel. Kronen kunnen volledig van keramiek gemaakt worden.

Het tandartsteam

Neem contact op met TCN

Aanhef
Voorletters
Naam
BSN nummer
Geboortedatum
Straat + huisnummer
Postcode
Plaats
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Opmerking/vraag
Hoe heeft u ons gevonden?
 

We wijzen je op ons Privacy- en cookieverklaring.

Bereik de tandartspraktijk vanuit Krommenie

Routebeschrijving met de auto vanuit het centrum van Krommenie

 • Rijd vanaf Krommenie richting Provincialeweg N246
 • Vervolg de weg richting Westzaan
 • Neem de derde afslag op de rotonde richting Provincialeweg
 • Sla na 330 meter rechtsaf richting Kerkbuurt
 • Aan de rechterkant bevindt zich TCN Westzaan

Plan de route naar TCN vanaf uw locatie