TCN Krommenie

Onze gespecialiseerde angst- en kindertandarts Joris Veldkamp behandelt volwassenen en kinderen die niet graag naar de tandarts gaan. Daarnaast kunt u in onze moderne tandartspraktijk terecht voor algemene tandheelkunde, zoals de halfjaarlijkse controles, het vullen van gaatjes en wortelkanaalbehandelingen.

 • Professionele tandheelkundige behandelingen: van bleken tot facings
 • Geen lange wachtlijsten: binnen 2 weken uw intakegesprek
 • Gespecialiseerde angst- en kindertandarts: wij stellen u op uw gemak

Gespecialiseerde tandartsbehandelingen bij TCN Westzaan

Angst voor de tandarts? U bent echt niet de enige! Door tandartsangst slaan veel mensen de halfjaarlijkse controles over, waardoor er niets wordt gedaan aan gebitsproblemen. Bij TCN Westzaan houden wij rekening met uw angst. We nemen extra lang de tijd voor u en behandelen u eventueel met lachgas, zodat wij de behandeling pijnloos kunnen uitvoeren.

TCN heeft een eigen kindertandarts binnen het team van specialisten. Kinderen die door de jaren heen angstig zijn geworden voor een tandartsbezoek bieden wij een rustige en betrouwbare omgeving waarin het kind zich volledig op zijn gemak voelt.

  • Mevrouw Van Dijk, 42 jaar uit Westzaan
  • ‘Door een vervelende omstandigheid zijn bij mij meerdere tanden beschadigd, maar door middel van kronen en een brug durf ik weer te lachen!’

  • Pieter, 29 jaar uit Wormerveer
  • ‘Ik kom al een langere tijd bij TCN Westzaan voor mijn periodieke controles. Tot nu toe heb ik nooit last gehad van gaatjes of iets dergelijks, maar zelfs de manier waarop ze mij tijdens een controle behandelen is super!’

  • Fam. Dekker uit Westzaan
  • ‘We komen als gezin 2 keer per jaar naar TCN Westzaan en we voelen ons er erg op ons gemak. De kinderen zijn niet bang en ook mijn angst voor de tandarts is zo goed als verdwenen. Fijne tandarts!’

Behandelingen

Bij TCN vinden wij het belangrijk dat wij u een zo compleet mogelijk pakket met tandheelkundige behandelingen kunnen bieden. Zo kunt u bij ons terecht voor de volgende behandelingen:

Facings

Met behulp van facings verfraaien wij het uiterlijk van uw gebit. Een facing is een laagje van tandkleurig vulmateriaal dat op de tand of kies wordt geplakt. Hiermee veranderen we de vorm of kleur van uw tand of kies. Facings zijn flinterdun en niet van echt te onderscheiden.

Tanden bleken

Het bleken van tanden kan bij ons op een aantal verschillende manieren: we frissen uw tanden op door een bleekbehandeling in onze praktijk of u voert de behandeling zelf thuis uit met behulp van bleekgel en een speciale lepel.

Bruggen

Als er in uw gebit meerdere tanden of kiezen ontbreken, plaatst de tandarts een brug. Een brug zorgt er niet alleen voor dat u weer breeduit kunt lachen, ook kunt u beter kauwen en gaan de overige tanden en kiezen niet scheef staan.

Kronen

Het plaatsen van een kroon is een goede oplossing wanneer uw tand of kies ernstig beschadigd is. Het porseleinen of metalen kapje wordt op de tand of kies geplakt en dient als vervanging voor het beschadigde onderdeel.

Het tandartsteam

Neem contact op met TCN

Aanhef
Voorletters
Naam
BSN nummer
Geboortedatum
Straat + huisnummer
Postcode
Plaats
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Opmerking/vraag
Hoe heeft u ons gevonden?
 

We wijzen u op onze Privacy- en cookieverklaring.

Bereikbaarheid vanuit Krommenie

Routebeschrijving vanuit Krommenie Centraal Station

 • Rijd vanaf Krommenie richting Provincialeweg N246
 • Vervolg de weg richting Westzaan
 • Neem de derde afslag op de rotonde richting Provincialeweg
 • Sla na 330 meter rechtsaf richting Kerkbuurt
 • Aan de rechterkant bevindt zich TCN Westzaan

Plan de route naar TCN vanuit uw straat

072 512 5862 Inschrijven