TCN Koog aan de Zaan

Het professionele tandheelkundige team van TCN Westzaan staat altijd voor u klaar en helpt u een stralend en gezond gebit te krijgen. Woont u in Koog aan de Zaan en bent u op zoek naar een tandarts in de buurt? U bent altijd welkom bij onze tandartspraktijk in de Kerkbuurt in Westzaan. Bij TCN kunt u terecht voor algemene tandheelkunde, zoals de halfjaarlijkse controles, het vullen van gaatjes en wortelkanaalbehandelingen. Daarnaast hebben wij een gespecialiseerde angst- en kindertandarts in ons team.

 • Geen lange wachtlijsten: binnen 2 weken uw intakegesprek
 • Gespecialiseerde angst- en kindertandarts
 • Algemene tandheelkundige behandelingen

Gespecialiseerde tandartsbehandelingen bij TCN Westzaan

Gaat u niet graag naar de tandarts? In onze vestiging in Westzaan behandelt onze gespecialiseerde angsttandarts Joris Veldkamp cliënten die om welke reden dan ook niet graag naar de tandarts gaan. Wij nemen extra lang de tijd voor u en kunnen u eventueel met lachgas behandelen. Hierdoor voeren wij de behandeling op een volledig pijnloze manier uit.

Daarnaast is onze vakkundige kindertandarts gespecialiseerd in het op hun gemak stellen van angstige kinderen. We willen namelijk graag voorkomen dat zij die angst op latere leeftijd nog hebben. TCN beseft dat een wachtlijst heel vervelend is voor zowel de ouder als het kind. Zeker als het gaat om een afspraak bij de kindertandarts. Daarom zorgen wij ervoor dat u binnen vier weken terecht kunt voor een behandeling.

Ervaringen van onze klanten

  • Levi, 18 jaar
   uit Westzaan
  • ‘Tijdens een hockeywedstrijd heb ik een hockeystick tegen mijn tanden aangehad. Mijn twee voortanden zaten hierdoor los en ik was best wel in paniek. Bij TCN Westzaan hebben ze er weer iets moois van gemaakt!’

  • Sanne, 35 jaar uit Koog aan de Zaan
  • ‘Ik was een lange tijd niet blij met de kleur van mijn tanden. Naar mijn idee waren ze te geel en ik heb dit toen overlegd met de tandarts. Samen met hem heb ik een passende bleekbehandeling gevonden en mijn tanden zijn er erg op vooruit gegaan. Ik durf weer openlijk te lachen.

  • Fam. de Graaf
   uit Westzaan
  • ‘Ik ben altijd bang geweest voor de tandarts en heb dit eigenlijk overgebracht op mijn zoon. Dit was natuurlijk niet goed. Onlangs zijn we verhuisd en daarmee ook van tandarts gewisseld. We kwamen daardoor bij TCN Westzaan terecht en ik voel me een stuk prettiger bij de tandarts. Ook mijn zoon is niet meer echt bang.’

Behandelingen

Bij ons kunt u terecht voor elke behandeling die u relevant is. De tandheelkundige behandelingen die wij aanbieden zijn:

Bruggen

Wij vervangen een ontbrekende tand of kies met behulp van een brug. Bruggen komen erg in de buurt van de oorspronkelijke vorm en functie van tand, Het is mogelijk dat u een brug nodig heeft om beter te kauwen, het uiterlijk van het gebit te verbeteren of om te voorkomen dat er tanden of kiezen scheef gaan staan na het verlies van een element.

Kronen

Is er een tand of kies beschadigd en functioneert deze hierdoor niet goed meer? Als we de tand niet meer kunnen redden met een vulling, plaatst de tandarts een kroon. Een kroon is een porseleinen of metalen kapje dat precies over een afgeslepen tand of kies past. We lijmen dit kapje dan aan de kies of tand vast, waardoor het element zijn oorspronkelijke vorm en functie terug krijgt.

Tanden bleken

De kleur van tanden en kiezen is bij iedereen verschillend. De kleur en de dikte van het tandbeen zijn bepalend voor de kleur van uw tanden en kiezen. Bent u niet tevreden over de kleur van uw tanden? Door middel van een bleekbehandeling maken we uw gebit witter. Wanneer u een bleekbehandeling overweegt, kunt u altijd uw wensen en de mogelijkheden met ons bespreken.

Het tandartsteam

Maak kennis met de tandarts en de teamleden van onze tandartspraktijk in Westzaan:

Afspraak maken

Aanhef
Voorletters
Naam
BSN nummer
Geboortedatum
Straat + huisnummer
Postcode
Plaats
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Opmerking/vraag
Hoe heeft u ons gevonden?
 

We wijzen u op onze Privacy- en cookieverklaring.

Bereikbaarheid vanuit Koog aan de Zaan

Routebeschrijving met de auto vanaf Koog aan de Zaan

 • Rijd vanaf Koog aan de Zaan richting Guisweg/N515
 • Sla na 2 kilometer linksaf richting de Kerkbuurt
 • Keer na 230 meter om bij Kerkbuurt
 • Aan de rechterkant bevindt zich TCN Westzaan

Plan de route naar TCN vanuit uw straat

072 512 5862 Inschrijven