TCN Opmeer

Bij TCN Opmeer kunt u snel terecht voor uw behandeling. Wij zijn een moderne en professionele tandartspraktijk nabij Opmeer. In onze praktijk bent u altijd welkom voor algemene tandheelkunde, maar ook voor esthetische tandheelkundige behandelingen. Ons team van specialisten staat voor u klaar om uw gebit gezond en stralend te houden. Bent u bang voor een bezoek aan de tandarts? Onze angsttandarts stelt u op uw gemak en begeleidt u bij uw tandartsangst.

  • Onze gespecialiseerde angsttandarts stelt u op uw gemak
  • Zowel esthetische als reguliere tandheelkundige behandelingen
  • Binnen 2 weken een intakegesprek

Als u zich wilt inschrijven bij TCN, kunt u zich gemakkelijk online registreren. Wilt u direct een afspraak maken? Ook dat is mogelijk. U kunt dan contact opnemen door te bellen naar 072 571 5922.

Meld u aan als nieuwe patiënt

Ons gespecialiseerde tandartsteam staat altijd voor u klaar. Ook wanneer u een nieuwe patiënt bent, wordt u snel geholpen. Wij hebben namelijk geen lange wachtlijsten. Bij ons kunt u terecht voor de reguliere tandheelkundige behandelingen, maar ook voor cosmetische tandheelkunde, zoals het bleken van tanden en het plaatsen van facings. Door de diversiteit aan specialisten onder één dak, kunt u voor al uw gebitsproblemen bij ons terecht.

De gespecialiseerde behandelingen bij TCN

Wij helpen u met alle soorten gebitsproblemen. In onze praktijk vindt u namelijk alle specialismen op het gebied van tandheelkunde . Wij schenken extra aandacht aan volwassenen en kinderen die bang zijn voor een bezoek aan de tandarts. Daarnaast zorgen onze reguliere en esthetische tandheelkundige behandelingen ervoor om uw gebit gezond en stralend te houden.

Reguliere tandheelkunde

Wij raden iedereen aan om te kiezen voor een periodieke controle. Dit is een jaarlijkse of halfjaarlijkse controle van het gebit. Het is van groot belang dat u ten minste één keer per jaar naar de tandarts gaat voor een controle. Tijdens deze tandartscontrole checken wij het hele gebit om te bekijken of uw tandvlees en tanden vitaal zijn. Met een regelmatige check kunnen wij gaatjes en andere gebitsproblemen op tijd signaleren of zelfs voorkomen.

Esthetische tandheelkunde

In sommige gevallen is het verfraaien van het gebit noodzakelijk. Dit doen wij door middel van esthetische tandheelkunde. Deze vorm van tandheelkunde is een uitkomst voor mensen die onzeker zijn over hun gebit en hierdoor worden belemmerd in hun dagelijkse werkzaamheden. Voorbeelden van esthetische tandheelkunde zijn:

Angsttandarts

Tijdens onze angstbehandelingen krijgen volwassenen en kinderen die een angst voor de tandarts ontwikkeld hebben extra aandacht. Wij stellen u op uw gemakt door stap voor stap door te nemen wat we tijdens de tandartsbehandeling gaan doen. Wanneer de angst te heftig blijkt, kunnen we in overleg ook kiezen voor een narcosebehandeling. Tijdens deze behandeling voeren wij de handelingen uit terwijl u onder narcose bent.

Reparaties van protheses en kunstgebitten

Ons team is ook gespecialiseerd in het aanmeten en plaatsen van een gebitsprothese of kunstgebit. Wanneer u vaak last heeft van gebitsproblemen, kan het plaatsen van een kunstgebit of gebitsprothese soms de gebitsgezondheid enorm verbeteren. Onze specialisten stellen een behandelplan op dat het best bij uw situatie past.

Patiëntervaringen

Erik de Vries, Opmeer

"Tijdens een voetbalwedstrijd kreeg ik een schop in het gezicht waardoor ik een tand verloor. Ik kon dezelfde dag nog terecht bij TCN en zij hebben mij erg goed geholpen."

Cheryl, Opmeer

"Op aanraden van de tandarts, ga ik 2 keer in het jaar naar de tandarts en mondhygiënist. Het leek me eerst overbodig, maar ik vind het toch wel fijn omdat ik merk dat mijn gebit daar echt gezond en stralend van wordt.’"

Bert, Opmeer

"Ik wilde er eigenlijk nooit aan geloven: een kunstgebit. Toen mijn eigen gebit op een bepaald moment zo slecht werd, heb ik op advies van deze goede tandarts toch maar gekozen voor een kunstgebit. Er werd goed naar mij geluisterd en ik werd goed begeleid op de weg naar mijn kunstgebit."

Bekijk onze praktijk

Onze praktijk nabij Opmeer beschikt over de nieuwste apparatuur die nodig is om tandheelkundige behandelingen uit te voeren. Benieuwd hoe onze praktijk eruitziet? Hieronder vindt u een impressie. Natuurlijk bent u ook altijd welkom om een kijkje te komen nemen.

Ons specialistische team van tandartsen

Routebeschrijving naar TCN Heerhugowaard

Contact
Middenweg 51
1703 RB Heerhugowaard
Tel: 072 571 5922
E-mail: heerhugowaard@tcn.nl

Openingstijden

Maandag:08:00 - 12:00  | 13:00 - 17:00
Dinsdag:08:00 - 12:00  | 13:00 - 17:00
Woensdag:08:00 - 12:00  | 13:00 - 17:00
Donderdag:08:00 - 12:00  | 13:00 - 17:00
Vrijdag:08:00 - 12:00  | 13:00 - 17:00
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

Bereik uw TCN tandarts vanuit Opmeer

Onze tandartspraktijk is gevestigd nabij Opmeer in Heerhugowaard. TCN tandarts Heerhugowaard is te vinden in het levendige stadshart. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is onze praktijk erg goed te bereiken.

Openbaar vervoer
Als u ervoor kiest om met het openbaar vervoer naar onze praktijk te komen, neemt u buslijn 160 en stapt u uit bij halte ‘Stadshart’. Vanaf dit busstation loopt u in een aantal minuten naar onze praktijk. Als u op de Middenweg in zuidwestelijke richting loopt, ziet u de praktijk aan uw rechterhand.

Auto
Komt u met de auto, dan volgt u vanaf de N242 de borden ‘Centrum’. Voor een exacte routebeschrijving klikt u hier.

Te voet
Te voet is TCN Heerhugowaard ook goed te bereiken. Als u vanaf station Heerhugowaard begint met lopen, bereikt u na 20 minuten onze praktijk. Wanneer u het eerste stuk met de bus aflegt en uitstapt bij busstation Stadshart Heerhugowaard, bent u lopend al binnen 5 minuten bij onze praktijk.

Plan de route naar TCN vanuit uw straat

Plan hier uw route.

Neem contact met ons op

Aanhef
Voorletters*
Naam*
BSN nummer
Geboortedatum
Straat + huisnummer
Postcode
Plaats
E-mailadres *
Telefoon*
Opmerking / vraag
Hoe heeft u ons gevonden?
Locatie
 

We wijzen u op onze Privacy- en cookieverklaring.

072 512 5862 Inschrijven