TCN Hoogwoud

Bij TCN tandarts Heerhugowaard kunt u terecht voor esthetische en algemene tandheelkundige behandelingen. Ons professionele team staat altijd voor u klaar en doet er alles aan om uw gebit vitaal en stralend te houden. Woont u in de omgeving van Heerhugowaard? Dan bent u altijd van harte welkom in onze moderne en professionele praktijk.

Patiënten die op zoek zijn naar een tandarts in en rondom Heerhugowaard kunnen bij TCN terecht voor een totaalpakket van tandheelkundige behandelingen:

  • Esthetische tandheelkunde voor een stralend gebit
  • Reguliere tandheelkunde voor een vitaal gebit
  • Het repareren van protheses en kunstgebitten

Nieuwe patiënt? Meld u aan

Wij nemen nog iedere dag nieuwe patiënten aan in onze tandartspraktijk in Heerhugowaard. Bij ons vindt u alle tandheelkunde behandelingen onder één dak. U komt bijvoorbeeld voor een reguliere tandartsbehandeling of een esthetische behandeling voor het verfraaien van uw gebit: bij ons kunt u dicht bij huis geholpen worden. Wanneer u meer informatie wilt over onze praktijk of het aanmelden van een nieuwe patiënt, kunt u daarvoor de onderstaande buttons gebruiken.

Specialistische tandheelkunde bij TCN

Wij vinden het erg belangrijk dat wij u een zo compleet mogelijk pakket met behandelingen aan kunnen bieden. Deze behandelingen variëren van reguliere tandheelkundige behandelingen tot esthetische tandheelkundige behandelingen. Ook wanneer u bang bent voor een bezoek aan de tandarts, kunnen wij u hierbij helpen.

Reguliere tandheelkunde

Wij raden iedereen aan om minimaal jaarlijks een bezoek te brengen aan de tandarts. Voor deze periodieke controle kunt u altijd bij TCN terecht. Tijdens deze controle bekijken wij het hele gebit op eventuele bijzonderheden. De belangrijkste check tijdens dit consult is de gezondheid van uw tandvlees en uw tanden.

Esthetische tandheelkunde

Wij vinden het uiterlijk van uw gebit erg belangrijk. Een gebit moet natuurlijk bovenal gezond zijn, maar ook een mooi gebit is van belang. Wij bieden de volgende esthetische behandelingen om uw gebit te verfraaien:

Angsttandarts

U bent absoluut niet de enige die niet graag naar de tandarts gaat. Wij helpen u graag van deze tandartsangst af door u op uw gemak te stellen. Stap voor stap nemen wij de hele behandeling met u door. Wanneer de angst niet afneemt door deze behandelmethode, kunnen we overgaan op een behandeling onder narcose. U merkt op die manier niets van de behandeling, terwijl de tandarts toch zijn werk goed kan doen. U leest hier meer over een behandeling onder narcose.

Reparaties van uw kunstgebit of prothese

Wij plaatsen ook kunstgebitten en protheses. Het plaatsen van een prothese is een ideale oplossing om op een relatief eenvoudige manier een gezond gebit te verkrijgen. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld weer goed eten en uitgebreid lachen zonder dat u daar onzeker over hoeft te zijn. We bekijken graag samen wat voor u de beste oplossing is.

Ervaring van patiënten

Charlotte, Hoogwoud

"Ik heb altijd veel ruimte gehad tussen mijn voorste tanden. Zelfs een beugel kon dit niet wegnemen. Daarom heb ik ervoor gekozen facings te laten plaatsen. Deze schildjes zijn over mijn tanden geplaatst waardoor de ruimte tussen mijn tanden weg is. Ben er heel blij mee!"

Niek, Hoogwoud

"Ik ben echt een watje als het gaat om een tandartsbezoek. Ik was altijd super bang en het werd iedere behandeling heftiger. De tandarts raadde mij een behandeling onder narcose aan. Nu kan de tandarts doen wat nodig is voor mijn gebit, zonder dat ik daar iets van merk. Echt een uitkomst voor mij."

Kimberley, Hoogwoud

"Ik heb nooit echt problemen met mijn gebit dus een halfjaarlijkse controle is voor mij voldoende. Vervelend om naar de tandarts te gaan vind ik het niet, ik pak zelfs altijd het openbaar vervoer en dat is prima te doen."

Impressie van onze praktijk

Onze tandartspraktijk in Heerhugowaard beschikt over de modernste en meest professionele tandheelkundige apparatuur om de behandelingen uit te voeren. Hieronder staan een aantal foto’s van onze praktijk, zo krijgt u een beter beeld van hoe het er bij ons uitziet. U bent natuurlijk altijd welkom om vooraf even een kijkje te komen nemen.

Het team van professionals bij TCN Heerhugowaard

Zo komt u bij TCN Heerhugowaard

Contact
Middenweg 51
1703 RB Heerhugowaard
Tel: 072 571 5922
E-mail: heerhugowaard@tcn.nl

Maandag:08:00 - 12:00  | 13:00 - 17:00
Dinsdag:08:00 - 12:00  | 13:00 - 17:00
Woensdag:08:00 - 12:00  | 13:00 - 17:00
Donderdag:08:00 - 12:00  | 13:00 - 17:00
Vrijdag:08:00 - 12:00  | 13:00 - 17:00
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

Bereik de tandartspraktijk vanuit Hoogwoud

TCN tandarts Heerhugowaard is te vinden nabij Hoogwoud. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is onze praktijk erg goed te bereiken.

Openbaar vervoer
Als u ervoor kiest om met het openbaar vervoer naar onze praktijk te komen, neemt u buslijn 160 en stapt u uit bij halte ‘Stadshart’. Vanaf dit busstation loopt u in een paar minuten naar onze praktijk. Als u op de Middenweg in zuidwestelijke richting loopt, ziet u de praktijk aan uw rechterhand.

Auto
Komt u met de auto, dan volgt u vanaf de N242 de borden ‘Centrum’. Voor een exacte routebeschrijving klikt u hier.

Te voet
Te voet is TCN Heerhugowaard ook goed te bereiken. Als u vanaf station Heerhugowaard begint met lopen, bereikt u na 20 minuten onze praktijk. Wanneer u het eerste stuk met de bus aflegt en uitstapt bij busstation Stadshart Heerhugowaard, bent u al binnen 5 minuten lopen bij onze praktijk.

Plan de route naar TCN vanuit uw straat

Plan hier uw route.

Neem contact met ons op

Aanhef
Voorletters*
Naam*
BSN nummer
Geboortedatum
Straat + huisnummer
Postcode
Plaats
E-mailadres *
Telefoon*
Opmerking / vraag
Hoe heeft u ons gevonden?
Locatie
 

We wijzen u op onze Privacy- en cookieverklaring.

072 512 5862 Inschrijven