Obdam

Bij TCN Obdam kunt u terecht voor cosmetische, esthetische en algemene tandheelkundige behandelingen zonder dat u daar lang op hoeft te wachten. Ons tandartsteam helpt graag mee om uw gebit vitaal en stralend te houden. Daarnaast behandelt onze gespecialiseerde angsttandarts mensen en kinderen die niet graag naar de tandarts gaan door hen extra op hun gemak te stellen.

  • Professionele tandheelkundige behandelingen: zowel esthetische als reguliere behandelingen
  • Gespecialiseerde angsttandarts: u voelt zich op uw gemak
  • Nieuwe patiënt? Binnen 2 weken uw intakegesprek

U kunt zich gemakkelijk online registreren als u patiënt wilt worden bij TCN. Ook is het mogelijk om direct een afspraak te maken. U kunt dan contact opnemen door te bellen naar 072 571 5922.

Meld u aan als nieuwe patiënt

Onze praktijk staat altijd open voor nieuwe patiënten. U hoeft nooit lang te wachten op uw eerste afspraak. Bij TCN Heerhugowaard vindt u alle tandheelkundige behandelingen onder één dak. U bent altijd welkom voor tandheelkundige zorg: van reguliere behandelingen tot esthetische behandelingen, zoals het plaatsen van facings of het bleken van tanden.

De gespecialiseerde behandelingen bij TCN

Wij vinden het van groot belang dat wij u een zo compleet mogelijk pakket van tandheelkundige behandelingen aan kunnen bieden. Daarom voeren wij zowel reguliere als esthetische tandheelkundige behandelingen uit. Ook kunt u terecht bij onze angsttandarts.

Reguliere tandheelkunde

Wij raden iedereen aan om ten minste één keer per jaar naar de tandarts te gaan voor een controle. Voor deze periodieke controle van uw gebit kunt u bij TCN terecht. Tijdens dit consult checken wij het hele gebit om te kijken of uw tanden en tandvlees gezond zijn. Op die manier zijn wij er altijd tijdig bij wanneer er gaatjes of andere gebitsproblemen ontstaan.

Esthetische tandheelkunde

Bij ons is esthetische tandheelkunde erg belangrijk. Wanneer u onzeker bent over uw gebit en hierdoor belemmerd wordt in uw dagelijkse bezigheden, kan esthetische tandheelkunde uitkomst bieden. Wij willen namelijk dat u niet alleen een gezond gebit, maar ook een mooi gebit heeft. Zo gaat u de toekomst weer lachend tegemoet.

Angsttandarts

Bent u bang voor een bezoek aan de tandarts? Bij onze vestiging in Heerhugowaard helpen wij u daar graag vanaf. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met angst voor de tandarts. Wij stellen u op uw gemak door stap voor stap de behandeling met u door te lopen. Als blijkt dat uw angst voor de tandarts te groot is, kunnen wij u ook onder narcose behandelen. Op die manier krijgt u niets mee van de behandeling en kan onze tandarts toch uw gebit schoon en gezond houden. U leest hier meer over een behandeling onder narcose.

Reparaties van protheses en kunstgebitten

Bij TCN houden wij ons ook bezig met het plaatsen van een kunstgebit of prothese. In sommige situaties is het plaatsen van een gebitsprothese de oplossing voor het verkrijgen van een gezond gebit. Ook het aanmeten van een kunstgebit kan uitkomst bieden. Wij stellen altijd een behandelplan op dat het best bij uw situatie past.

Patiëntervaringen

Marieke de Vries, Opdam

"Ik heb altijd een lastig gebit gehad. Ik had veel last van gaatjes en had telkens ontstekingen van mijn tandvlees. Samen met de tandarts hebben we ervoor gekozen om een kunstgebit aan te meten. In 1 klap was ik van al mijn problemen af. De tandarts is zo gespecialiseerd, ik raad TCN iedereen aan!"

Karel van de Bunte, Opdam

"De tandarts weet waar hij het over heeft en hij heeft er ook voor gezorgd dat ik niet meer bang ben voor de tandarts. Het idee dat ik er heen moet vind ik altijd nog een beetje eng, maar vanaf het moment dat ik de drempel over stap, word ik gerustgesteld. Zo fijn!"

Anna Huismans, Opdam

"Ik dacht altijd dat tanden bleken iets was voor modellen en bekende mensen, maar toen ik tijdens een consult aangaf dat ik mijn tanden weleens iets witter zou willen werd mij uitgelegd dat het bij mij ook zou kunnen. Ik ben erg blij met het resultaat!"

Onze praktijk

In onze praktijk nabij Opdam werken wij met de nieuwste tandheelkundige apparatuur. U bent natuurlijk altijd welkom om even een kijkje te nemen. Om alvast een voorproefje te geven, vindt u hieronder een aantal foto’s van onze praktijk.

Ons gespecialiseerde tandartsteam

Hier vindt u TCN tandarts Heerhugowaard

Middenweg 51
1703 RB Heerhugowaard
Tel: 072 571 5922
E-mail: heerhugowaard@tcn.nl

Maandag:08:00 - 12:00  | 13:00 - 17:00
Dinsdag:08:00 - 12:00  | 13:00 - 17:00
Woensdag:08:00 - 12:00  | 13:00 - 17:00
Donderdag:08:00 - 12:00  | 13:00 - 17:00
Vrijdag:08:00 - 12:00  | 13:00 - 17:00
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

Bereik de tandartspraktijk vanuit Opdam

TCN tandarts Heerhugowaard is te vinden nabij Opdam, in het levendige stadshart van Heerhugowaard. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is onze praktijk erg goed te bereiken.

Openbaar vervoer
Als u ervoor kiest om met het openbaar vervoer naar onze praktijk te komen, neemt u buslijn 160 en stapt u uit bij halte ‘Stadshart’. Vanaf dit busstation loopt u in een paar minuten naar onze praktijk. Als u op de Middenweg in zuidwestelijke richting loopt, ziet u de praktijk aan uw rechterhand.

Auto
Komt u met de auto, dan volgt u vanaf de N242 de borden ‘Centrum’. Voor een exacte routebeschrijving  klikt u hier.

Te voet
Te voet is TCN Heerhugowaard ook goed te bereiken. Als u vanaf station Heerhugowaard begint met lopen, bereikt u na 20 minuten onze praktijk. Wanneer u ervoor kiest om het eerste stuk met de bus af te leggen, stapt u uit bij busstation Stadshart Heerhugowaard. Binnen 5 minuten bent u al bij onze praktijk.

Plan de route naar TCN vanaf uw straat

Plan hier uw route.

Neem contact met ons op

Aanhef
Voorletters*
Naam*
BSN nummer
Geboortedatum
Straat + huisnummer
Postcode
Plaats
E-mailadres *
Telefoon*
Opmerking / vraag
Hoe heeft u ons gevonden?
Locatie
 

We wijzen u op onze Privacy- en cookieverklaring.

072 512 5862 Inschrijven