TCN Tandarts Heerhugowaard

Tandarts Heerhugowaard

Modern en professioneel: dat is TCN. Uw tandarts in Heerhugowaard. Bij onze praktijk aan de Middenweg 51 kunt u terecht voor cosmetische en algemene tandheelkundige behandelingen. Onze professionals staan voor u klaar en helpen u graag aan een prachtig en vitaal gebit. Woont u in bijvoorbeeld Hensbroek of Oterleek en bent u op zoek naar een tandarts? Ook dan bent u van harte welkom bij onze tandartspraktijk in Heerhugowaard.

Patiënten die op zoek zijn naar een tandarts in Heerhugowaard en omgeving kunnen bij TCN terecht voor:

  • Reguliere tandheelkunde
  • Esthetische tandzorg
  • Reparaties van protheses en kunstgebitten

Wilt u ook patiënt worden bij TCN? Registreer u gemakkelijk online. Wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen met het nummer: 072 571 5922.

TCN Heerhugowaard voor patiënten met angst

Bent u bang voor de tandarts? Bij onze vestiging in Heerhugowaard helpen we u graag over uw angst heen. TCN is gespecialiseerd in de behandeling van angstpatiënten. Stap voor stap doorlopen we met u de behandeling en stellen we u op uw gemak. Als u al jaren door angst niet meer naar de tandarts bent geweest, kunt u zodoende alsnog een gezond en schoon gebit krijgen. Lees meer over onze angst tandarts.

Behandeling onder narcose

Wanneer uw angst toch te groot blijkt te zijn, kunt u bij ons ook een behandeling onder narcose krijgen. Zodoende verneemt u niets van de behandeling en kan de tandarts uw gebit toch verzorgen. Deze optie is ook mogelijk wanneer de behandeling langer duurt dan normaal. Lees meer over onze narcose tandarts (alleen in Einsteinstraat).

Voor deze en alle overige behandelingen van TCN in Heerhugowaard bent u van harte welkom. Wij zien u graag in onze tandartspraktijk.

Volledig pakket aan behandelingen

Bij onze tandarts in Heerhugowaard kunt u terecht voor een breed scala aan tandheelkundige behandelingen, waaronder:

Impressie van de praktijk

Onze moderne tandartspraktijk beschikt over de nieuwste tandheelkundige apparatuur. Hieronder vindt u een aantal foto’s van onze praktijk. Natuurlijk kunt u altijd even langskomen om een kijkje te nemen.

Veelgestelde vragen over onze tandarts in Heerhugowaard

Vaak krijgen onze tandartsen dezelfde vragen. Om overbelasting van onze telefoons te voorkomen, hebben we een aantal veelgestelde vragen al voor u op een rijtje gezet. Wanneer uw vraag er niet tussen staat, neemt u contact met ons op via 072 571 5922.

Waar kan ik TCN vinden?

Wanneer is mijn gekozen vestiging geopend?

De openingstijden verschillen per praktijk. Onze vestiging in Heerhugowaard is van maandag tot en met donderdag geopend van 08:00 tot 12:15 uur en van 13:00 tot 16:45 uur. Vrijdag zijn we geopend van 08:00 tot 12:15 uur en van 13:15 tot 17:00 uur. Zaterdag en zondag zijn we gesloten. Om er zeker van te zijn dat we u kunnen helpen, kunt u het beste contact opnemen met de gewenste vestiging voor het maken van een afspraak. In Heerhugowaard zijn we bereikbaar via 072 571 5922. Het telefoonnummer van de andere vestigingen vindt u door op een van de bovenstaande vestigingen te klikken.

Welke behandelingen voeren de tandartsen bij TCN uit?

Bij TCN werken tandartsen die gediplomeerd zijn om diverse behandelingen uit te voeren. Zo voeren ze met gemak een standaard periodieke controle uit en verwijderen ze bijvoorbeeld ook pijnloos tandsteen. Daarnaast zijn we dé specialist voor het aanmeten van een kunstgebit, behandelingen rondom orthodontie en behandelingen door de angst tandarts.

Ik wil patiënt worden, hoe doe ik dat?

U kunt zich inschrijven door ons inschrijfformulier in te vullen. We vragen u uw naam, telefoonnummer, e-mailadres, BSN, woonplaats en gewenste vestiging aan ons door te geven. We zullen uw inschrijving zo spoedig mogelijk verwerken.

Ik kan niet op mijn afspraak verschijnen, en nu?

Vervelend om te horen dat u niet op uw afspraak kunt verschijnen. We vragen u uw afspraak tot uiterlijk 48 uur van tevoren te annuleren. Indien uw afspraak op een maandag gepland staat, vragen we u de afspraak op vrijdag te annuleren. Lukt dat niet? Lees hier meer over de gevolgen van het niet nakomen van de afspraak zonder annulering.

De specialismen van TCN

Voor alle specialismen op het gebied van tandheelkunde kunt u terecht bij TCN. Ook de mensen die bang zijn voor de tandarts, helpen we om toch de behandeling te ondergaan. We hebben jaren ervaring met het uitvoeren van angstbehandelingen. Hierbij wordt alles rustig met u doorgenomen en nemen we de tijd om u op uw gemak te stellen. Ook is het mogelijk om (indien gewenst) voor een narcosebehandeling te kiezen.

Reguliere tandheelkunde

Voor uw jaarlijkse of halfjaarlijkse controle kunt u bij TCN terecht. Het is van groot belang om minimaal één keer per jaar op controle te komen. Tijdens deze controle checken we uw hele gebit om te kijken of uw tanden en tandvlees nog gezond zijn. Zo zijn we er bij het ontstaan van gaatjes altijd op tijd bij.

Esthetische tandzorg

Esthetische tandzorg (ook wel cosmetische tandzorg genoemd) staat bij ons hoog in het vaandel. We willen graag dat u niet alleen een gezond, maar ook een mooi gebit heeft. Zo voelt u zich zekerder als u lacht.

Reparaties van protheses en kunstgebitten

Bij TCN plaatsen we ook kunstgebitten en protheses. In sommige situaties is het plaatsen van een prothese de ideale oplossing om weer een volledig gebit te krijgen, zodat u weer goed kunt eten en lachen. Graag bekijken we gezamenlijk wat de beste oplossing is voor u.

Het team van specialisten

Ons team in Heerhugowaard bestaat uit een tandarts die ook gespecialiseerd is als angst tandarts. De tandarts wordt ondersteund door een mondhygiëniste, preventieassistente, tandartsassistente en een receptioniste. Dit team staat 5 dagen per week voor u klaar.

Tandartspraktijk TCN Heerhugowaard neemt nieuwe patiënten aan

Onze tandartspraktijk in Heerhugowaard neemt nog steeds nieuwe patiënten aan. Onze vestiging heeft alle tandheelkundige behandelingen onder één dak, waardoor u altijd dicht bij huis geholpen kunt worden bij gebitsproblemen. Voor zowel reguliere als cosmetische tandheelkunde kunt bij ons terecht. Meld u nu aan als nieuwe patiënt via de onderstaande knop.

Wilt u meer informatie over onze behandelmethodes of heeft u vragen? Bel dan naar 072 571 5922. Of stuur een email naar heerhugowaard@tcn.nl.

Bereikbaarheid tandartspraktijk Heerhugowaard

TCN tandarts Heerhugowaard is gevestigd in het levendige stadshart. Onze praktijk is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Om deze map te zien dien je marketing-cookies te accepteren.

 

Contact & adresgegevens TCN tandarts Heerhugowaard

TCN Heerhugowaard kunt u bereiken via:

Telefoon & email

072 571 5922 | heerhugowaard@tcn.nl

Openingstijden

Maandag:08:00 - 12:15 | 13:00 - 16:45
Dinsdag:08:00 - 12:15 | 13:00 - 16:45
Woensdag:08:00 - 12:15 | 13:00 - 16:45
Donderdag:08:00 - 12:15 | 13:00 - 16:45
Vrijdag:08:00 - 12:15 | 13:15 - 17:00
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

Adres

Middenweg 51, 1703 RB Heerhugowaard

Openbaar vervoer
Per bus kunt u lijn 160 nemen en uitstappen bij de halte ‘Stadshart’. Hier komen ook de lijnen 409 en 6 aan. Vanaf dit station loopt u via de Middenweg in een aantal minuten naar onze vestiging. Aan uw rechterhand ziet uw de praktijk liggen.

Auto
Met de auto volgt u de borden ‘Centrum’ volgen vanaf de N242. Klik hier voor een exacte routebeschrijving.

Te voet
TCN is te voet goed te bereiken. Met zo’n 20 minuten bereikt u de vestiging als u vanuit het station Heerhugowaard begint met lopen. Stapt u uit bij het station Stadshart Heerhugowaard, dan bent u met een kleine 5 minuten bij onze praktijk. Als u zich op de Middenweg bevindt en in zuidwestelijke richting loopt, ziet u de praktijk aan uw rechterhand liggen.

072 512 5862 Inschrijven