TCN Tandarts Heerhugowaard

Tandarts Heerhugowaard

Modern en professioneel: dat is TCN, uw tandarts in Heerhugowaard. Bij onze praktijk aan de Middenweg 51, kunt u terecht voor cosmetische, esthetische en algemene tandheelkundige behandelingen. Onze professionals staan voor u klaar en helpen u graag aan een prachtig en vitaal gebit. Woont u in bijvoorbeeld Hensbroek of Oterleek en bent u op zoek naar een tandarts? Ook dan bent u van harte welkom bij onze tandartspraktijk in Heerhugowaard.

Patiënten die op zoek zijn naar een tandarts in Heerhugowaard en omgeving kunnen bij TCN terecht voor:

  • Reguliere tandheelkunde
  • Esthetische tandzorg
  • Reparaties van protheses en kunstgebitten

Wilt u ook patiënt worden bij TCN? Registreer u gemakkelijk online. Wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen met het nummer: 072 571 5922.

Impressie van de praktijk

Onze moderne tandartspraktijk beschikt over de nieuwste tandheelkundige apparatuur. Hieronder vindt u een aantal foto’s van onze praktijk. Natuurlijk kunt u altijd even langs komen om een kijkje te nemen.

Bereikbaarheid tandartspraktijk Heerhugowaard

TCN tandarts Heerhugowaard is gevestigd in het levendige stadshart. Onze praktijk is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Om deze map te zien dien je marketing-cookies te accepteren.

De specialismen van TCN

Voor alle specialismen op het gebied van tandheelkunde kunt u terecht bij TCN. Zo kunnen wij u helpen met alle gebitsproblemen. Ook de mensen die bang zijn voor de tandarts helpen wij om toch de behandeling te ondergaan. Wij hebben jaren ervaring met het uitvoeren van angstbehandelingen. Hierbij wordt alles rustig met u doorgenomen en nemen wij de tijd om u op uw gemak te stellen. Ook is het mogelijk om (indien gewenst) voor een narcosebehandeling te kiezen.

Reguliere tandheelkunde

Voor uw jaarlijkse of halfjaarlijkse controle kunt u bij TCN terecht. Het is van groot belang om wel minimaal jaarlijks naar de tandarts voor een controle te komen. Tijdens deze controle checken wij uw hele gebit om te kijken of uw tanden en tandvlees nog gezond zijn. Zo zijn we er bij het ontstaan van gaatjes altijd op tijd bij.

Esthetische tandzorg

Esthetische tandzorg (ook wel cosmetische tandzorg genoemd) staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen graag dat u ten eerste niet alleen een gezond gebit, maar ook een mooi gebit heeft. Zo voelt u zich zekerder als u lacht.

Reparaties van protheses en kunstgebitten

Bij TCN plaatsen wij ook kunstgebitten en protheses. In sommige situaties is het plaatsen van een prothese de ideale oplossing om weer een gezond gebit te krijgen, zodat u weer goed kan eten en lachen. Graag bekijken we gezamenlijk wat de beste oplossing is voor u.

Volledig pakket aan behandelingen

Bij TCN Tandarts Heerhugowaard kunt u terecht voor een breed scala aan tandheelkundige behandelingen. U kunt bijvoorbeeld terecht bij ons voor:

Tandartspraktijk TCN Heerhugowaard neemt nieuwe patiënten aan

Onze tandartspraktijk in Heerhugowaard neemt nog steeds nieuwe patiënten aan. Onze vestiging heeft alle tandheelkundige behandelingen onder één dak, waardoor u altijd dicht bij huis geholpen kunt worden bij gebitsproblemen. Voor zowel reguliere als cosmetische tandheelkunde kunt bij ons terecht. Meldt u nu aan als nieuwe patiënt via de onderstaande knop. Voor vragen kunt u de knop ‘meer informatie’ gebruiken.

Wilt u meer informatie over onze behandelmethodes of heeft u vragen? Bel dan naar 072 571 5922

Of stuur een email naar heerhugowaard@tcn.nl.

Het team van specialisten

Ons team in Heerhugowaard bestaat uit een tandarts die ook gespecialiseerd is als angsttandarts. De tandarts wordt ondersteund door een mondhygiëniste plus een preventieassistente, een tandartsassistente en een receptioniste. Dit team staat 5 dagen per week voor u klaar.

TCN Heerhugowaard voor patiënten met angst

Bent u bang voor de tandarts? Bij onze vestiging in Heerhugowaard helpen we u graag over uw angst heen. TCN is gespecialiseerd in de behandeling van angstpatiënten. Stap voor stap doorlopen we met u de behandeling en stellen we u op uw gemak. Als u al jaren door angst niet meer naar de tandarts bent geweest, kunt u zodoende alsnog een gezond en schoon gebit krijgen. Op die manier krijgt u toch weer een gezond en schoon gebit. Meer informatie over onze handelswijze vindt u hier.

Wanneer uw angst toch te groot blijkt te zijn, kunt u bij ons ook een behandeling onder narcose krijgen. Zodoende verneemt u niets van de behandeling en kan de tandarts uw gebit toch verzorgen. Deze optie is ook mogelijk wanneer de behandeling langer duurt dan normaal. U leest hier meer over onze werkwijze ten aanzien van narcose behandelingen.

Voor deze en alle overige behandelingen van TCN tandarts Heerhugowaard bent u van harte welkom als inwoner van Heerhugowaard. Wij zien u graag in onze tandartspraktijk.

Contact & adresgegevens TCN tandarts Heerhugowaard

TCN Heerhugowaard kunt u bereiken via:

Telefoon & email

072 571 5922 | heerhugowaard@tcn.nl

Openingstijden

Maandag:08:00 - 12:15 | 13:00 - 16:45
Dinsdag:08:00 - 12:15 | 13:00 - 16:45
Woensdag:08:00 - 12:15 | 13:00 - 16:45
Donderdag:08:00 - 12:15 | 13:00 - 16:45
Vrijdag:08:00 - 12:15 | 13:15 - 17:00
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

Adres

Middenweg 51, 1703 RB Heerhugowaard

Openbaar vervoer
Per bus kunt u lijn 160 nemen en uitstappen bij de halte ‘Stadshart’. Hier komen ook de lijnen 409 en 6 aan. Vanaf dit station loopt u via de Middenweg in een aantal minuten naar onze vestiging. Aan uw rechterhand ziet uw de praktijk liggen.

Auto
Met de auto volgt u de borden ‘Centrum’ volgen vanaf de N242. Klik hier voor een exacte routebeschrijving.

Te voet
TCN is te voet goed te bereiken. Met zo’n 20 minuten bereikt u de vestiging als u vanuit het station Heerhugowaard begint met lopen. Stapt u uit bij het station Stadshart Heerhugowaard, dan bent u met een kleine 5 minuten bij onze praktijk. Als u zich op de Middenweg bevindt en in zuidwestelijke richting loopt, ziet u de praktijk aan uw rechterhand liggen.

Want TCN is kiezen voor kwaliteit.

Naam*
Telefoon*
E-mailadres*
Opmerking / vraag*
 

We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.

072 512 5862 Patient worden