Tandarts Castricum: Tandartspraktijk TCN

Tandartspraktijk Castricum

Tandheelkundig Centrum Nederland in Castricum staat garant voor professionele en moderne tandzorg. Bent u op zoek naar een tandarts in Castricum? U kunt bij ons terecht voor algemene, esthetische en cosmetische mondzorg. Ons team van specialisten staan voor u klaar en helpen u graag aan een mooi en gezond gebit. Ook voor patiënten uit de omgeving van Castricum staan wij klaar. Woont u bijvoorbeeld in Bakkum of Uitgeest? U bent van harte welkom in onze tandartspraktijk.

U kunt bij TCN terecht voor:

 • Algemene tandheelkunde
 • Cosmetische tandzorg
 • Tandprothese- en kunstgebitreparaties

Meldt u gemakkelijk en snel online aan en wordt patiënt bij TCN. Er zijn geen wachtlijsten dus u kunt direct terecht.

TCN Castricum voor angstpatiënten

Een bezoek bij de tandarts is voor een angstpatiënt verre van leuk. Bij onze praktijk in Castricum zijn we ons daar terdege van bewust. Daarom doorlopen we samen met u altijd de gehele behandeling en proberen we u op uw gemak te stellen. Op deze manier hebben we al vele angstpatiënten tóch kunnen behandelen en zo aan een mooi en schoon gebit geholpen. Blijft u angstig? Dan kunt u behandeld worden door onze angst tandarts of narcose tandarts. Door onder narcose behandeld te worden merkt u niets van de behandeling en heeft u toch een verzorgd gebit (alleen in Einsteinstraat).

Voor alle soorten behandelingen kunt u terecht bij TCN tandarts Castricum. Ook als u in de omgeving van Castricum woont bent u van harte welkom in onze tandartspraktijk. Tot snel!

Alle tandheelkundige behandelingen

Bij TCN kunt u terecht voor vele soorten tandheelkundige behandelingen. Zo kunt u terecht bij  ons voor onder andere:

Impressies van de praktijk

Veelgestelde vragen

Onze tandartsen in Castricum krijgen vaak dezelfde vragen. Om ervoor te zorgen dat onze telefoon beschikbaar blijft voor mensen die een afspraak willen maken of met spoed geholpen moeten worden, hebben we de meestgestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Wanneer uw vraag er niet tussen staat neemt u contact met ons op via 072 581 2059.

Waar zitten de vestigingen van TCN?

U kunt bij Tandheelkundig Centrum Nederland terecht bij 7 vestigingen:

De openingstijden zijn per praktijk verschillend. De vestiging in Castricum is van maandag tot en met donderdag geopend van 08:00 tot 12:15 uur en van 13:00 tot 16:45 uur. Vrijdag, zaterdag en zondag zijn we gesloten. Om er zeker van te zijn dat we u kunnen helpen, kunt u het beste contact opnemen met de gewenste vestiging om een afspraak in te plannen. Voor de vestiging in Castricum belt u naar 072 581 2059. Het telefoonnummer van de andere vestigingen vindt u door op een van de bovenstaande vestigingen te klikken.

Voor welke behandelingen kan ik bij TCN terecht?

Bij TCN wordt u geholpen door tandartsen die gediplomeerd zijn om diverse behandelingen uit te voeren. Zo kunt u bij ons terecht voor een standaard periodieke controle, maar kunnen we bijvoorbeeld ook pijnloos tandsteen verwijderen. Daarnaast zijn we dé specialist voor het aanmeten van een kunstgebit, behandelingen rondom orthodontie en behandelingen door de angsttandarts.

Hoe word ik patiënt bij TNC?

U wordt patiënt door ons inschrijfformulier in te vullen. We vragen u uw naam, telefoonnummer, e-mailadres, BSN, woonplaats en gewenste vestiging achter te laten. We zullen uw inschrijving zo spoedig mogelijk verwerken.

Mijn afspraak kan niet doorgaan, wat nu?

Vervelend om te horen dat uw afspraak niet door kan gaan. Probeer uw afspraak tot uiterlijk 48 uur van te voren te annuleren. Indien uw afspraak op een maandag gepland staat, vragen we u de afspraak op vrijdag te annuleren. Lees hier meer over de gevolgen van het niet nakomen van de afspraak zonder annulering.

De buurten van Castricum

Om deze map te zien dien je marketing-cookies te accepteren.

 • Akersloot West
 • Molendijk
 • Albert’s Hoeve
 • Oranjebuurt
 • Kooiweg
 • Limmen Centrum
 • Centrum-Zuid
 • Centrum-Noord
 • Noord-End
 • Limmen West

Bereikbaarheid tandartspraktijk Castricum

TCN is middenin het centrum van Castricum gevestigd. Onze praktijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Vanaf het station van Castricum is het 5 minuten lopen naar de praktijk. Wanneer u met de auto komt, kunt u in de nabijgelegen Dorpsstraat parkeren. Plan hier alvast uw route.

Contact & adresgegevens Tandheelkundig Centrum Nederland Castricum

Telefoon & email

0251 652 135castricum@tcn.nl

Openingstijden

Maandag:08:00 - 12:15 | 13:00 - 16:45
Dinsdag:08:00 - 12:15 | 13:00 - 16:45
Woensdag:08:00 - 12:15 | 13:00 - 16:45
Donderdag:08:00 - 12:15 | 13:00 - 16:45
Vrijdag:08:00 - 12:15 | 13:00 - 16:45
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

Adres

Cieweg 10 | 1901 GH CASTRICUM

Want TCN is kiezen voor kwaliteit.

Naam*
Telefoon*
E-mailadres*
Opmerking / vraag*
 

We wijzen u op onze Privacy- en cookieverklaring.

072 512 5862 Inschrijven