Patient worden
072 512 5862

Team Bergen Centre Ville NH

Samenwerking met Orthodontisch specialist maakt ons ZORGpakket in Bergen compleet.

Klik op de namen voor een nadere kennismaking:

Nicole Versteeg is een specialist voor Air Aligner beugels. Ziet u tegen een vaste beugel op met lelijke brackets? Een Air Aligner is waar u altijd op heeft gehoopt.

Voordelen:

 • Een mooie rechte rij met tanden zonder dat iemand dit ziet
 • Air Aligner is uitneembaar en zorgt ervoor dat u uw gebit tevens beter schoon kunt houden
 • Geen pijnlijke ijzerdraden die in uw wang kunnen steken

Patiënten woonachtig in Warmenhuizen kunnen ook terecht bij onze vestiging in Bergen.

Wij zijn niet voor niets De Gezins - en Angsttandarts van Nederland. Alle tandheelkundige specialisten onder één dak.

Wij passen de hedendaagse inzichten op het gebied van tandheelkunde, mondhygiëne en tandtechniek direct toe in onze praktijk. U treft bij ons dan ook de modernste apparatuur aan. Al het mogelijke wordt er gedaan aan preventie en instructie van uw kinderen zodat ze op volwassen leeftijd geen enkel gaatje zullen hebben. Pas dan zijn wij tevreden, daar doen we het allemaal voor.

Wij zijn specialisten in angstbegeleiding, facings en kronen, orthodontie, kunst en klik gebitten, implantaten, endodontologie, reguliere en esthetische tandheelkunde en het vervangen van amalgaam door composiet en porselein, met tevens een geavanceerd mondhygiëneonderhoud. De creatie van een mooi gebit is een kunst.

Wij trachten een zo hoog mogelijk niveau qua tandheelkunde en service voor patiënten te bereiken. Zijn er vragen of klachten over uw gebit, dan wordt dit dezelfde dag verholpen.

Ook op het gebied van anti-ageing zijn wij gespecialiseerd sinds Skin Clinic www.beautygallery.nl en Orthocenter www.orthocenter.nl zich bij TCN hebben gevestigd. Cosmetisch arts Dr. Paul Wijffels past non-permanente fillers en botox toe op een deskundige wijze en staat door zijn ruime ervaring garant voor een rimpelloze huid. Orthodontist Yossi Natan geeft iedere mond (ook volwassenen) weer een stralend brede lach. Nieuw is de onzichtbare beugel (Invisalign) welke hij desgewenst bij u kan toepassen.

Kindvriendelijk

Onze vestigingen zijn speciaal ontworpen om het uw kind zo plezierig mogelijk te maken. Het kan kleuren en spelen in de kinderhoek, sporten in de Wii hoek en een kinderfilm bekijken. De oudere kinderen kunnen gebruik maken van de computer, Tevens hangt boven alle behandelstoelen een TV, zodat uw kind heerlijk wordt afgeleid met de nieuwste on demand Disney films.
We stellen uw kinderen op hun gemak . Is uw kind angstig voor de tandarts? Ons team in Bergen weten daar prima mee om te gaan.

Voordelen TCN Hertenkamp

 • Verwijspraktijk voor  cosmetische tandheelkunde, anti-aging, mondhygiëne, implantologie , orthodontie, klikgebitten en patiënten met angst.
 • Supermoderne praktijk voldoet aan alle eisen van de wet infectie preventie
 • Niet meer naar Alkmaar voor de orthodontist
 • Gratis parkeren op eigen terrein
 • Prothese reparaties dezelfde dag gereed
 • Uw pijnklacht dezelfde dag verholpen
 • Aandacht voor uw wensen
 • Lachgasbehandeling angst patiënten
 • Geen wachtlijst
 • Nieuwe patiënten welkom
 • TCN is kiezen voor kwaliteit

De voordelen van een klikgebit

 • Geen last meer van een loslatend en pijnlijk kunstgebit
 • Relatief kleine ingreep in vertrouwde omgeving
 • Duurzame oplossing:implantaten gaan in principe een leven lang mee
 • Weer normaal eten en lachen

Een klikgebit: minder kosten dan een kunstgebit
Met een klikgebit heeft u geen last meer van een loszittend en soms pijnlijk kunstgebit , terwijl uw eigen bijdrage zelfs iets lager is dan voor een klassieke kunstgebit

Profiteer NU nog van een klikprothese! Er zijn signalen dat de AWBZ  binnenkort wordt opgeheven!

De kosten van de implantaat gedragen prothese worden in 2014 in veel gevallen nog vergoed door uw zorgverzekeraar. Normaal gesproken betaalt u alleen een eigen bijdrage voor de nieuwe prothese naast het wettelijke Eigen Risico. Hoe deze regeling er in 2015 uit zal gaan zien is niet duidelijk maar waarschijnlijk worden de vergoedingen minder en wordt de eigen bijdrage hoger. Om voor vergoeding in aanmerking te komen is het trouwens niet altijd noodzakelijk om te wachten tot uw bestaande prothese meer dan 5 jaar oud is. Tevens ontvangt u een nuttig geschenk in de vorm van een elektrische tandenborstel en meer handige hulpmiddelen bij het reinigen van uw gebit

Wilt u weten of een klikgebit voor u een passende oplossing is en wat het u eventueel kost, maak dan vrijblijvend een afspraak met ons. Wij zijn u graag van dienst.

Want TCN is kiezen voor kwaliteit.