TCN Tandarts Bergen

Tandartspraktijk Bergen

Tandheelkundig Centrum Nederland Bergen is een moderne tandartspraktijk in Bergen. Hier bent u van harte welkom voor cosmetische en algemene tandheelkundige behandelingen. Onze specialisten staan voor u klaar om u te helpen aan een mooi en gezond gebit. Patiënten woonachtig in Warmenhuizen zijn ook van harte welkom bij onze tandartspraktijk in Bergen.

Patiënten die op zoek zijn naar een tandarts in Bergen of in Warmenhuizen kunnen bij TCN terecht voor:

  • Esthetische tandheelkunde
  • Gratis parkeren
  • Geen wachtlijst
  • Prothese reparaties zelfde dag gereed

Patiënt worden bij TCN? Meld u eenvoudig online aan via onderstaande button of bel naar 072 581 2059.

Air Aligner onzichtbare beugels

Bent u toe aan een beugel, maar ziet u op tegen die lelijke slotjes? Dan is de Air Aligner onzichtbare beugel de juiste keuze. In vergelijking met een standaard beugel is uw gebit gemakkelijker schoon te houden en wordt er niet gebruikgemaakt van ijzerdraden die pijnlijk in uw wang kunnen steken. Tevens is deze beugel uitneembaar.

Voor patiënten met angst

Wanneer u bang bent om naar de tandarts te gaan, kunt u met een gerust hart naar onze vestiging in Bergen komen. TCN is gespecialiseerd in de behandeling van angstige patiënten. Samen met u zullen wij u over uw angst heen helpen, zodat u weer een mooi en gezond gebit krijgt. Lees meer over onze angst tandarts.

Indien de angst te groot is voor reguliere behandelingen, is het ook mogelijk om uw behandeling onder narcose te ondergaan. Deze optie is ook mogelijk wanneer de behandeling lang gaat duren. Lees meer over onze narcosetandarts (alleen in Einsteinstraat).

Een compleet pakket aan behandelingen

TCN biedt een uitgebreid pakket aan tandheelkundige behandelingen. Zo kunt u bij ons terecht voor:

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de behandelingen? U kunt ons altijd telefonisch bereiken op het nummer 072 581 2059. Of stuur een e-mail naar bergen@tcn.nl.

Impressies van de praktijk

Veelgestelde vragen

Omdat onze tandartsen in Bergen dagelijks dezelfde vragen krijgen over bijvoorbeeld onze behandelingen of openingstijden, hebben we de meestgestelde vragen hieronder voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via 072 581 2059.

Waar zitten de vestigingen van TCN?

U kunt bij Tandheelkundig Centrum Nederland terecht in maar liefst 7 vestigingen:

TCN Alkmaar Einsteinstraat
TCN Westzaan
TCN Alkmaar Centrum
TCN Bergen Centre Ville
TCN Castricum
TCN Alkmaar Daalmeer
TCN Heerhugowaard

Wanneer is de voor mij dichtstbijzijnde vestiging geopend?

De openingstijden verschillen per vestiging. De vestiging Bergen Centre Ville is elke doordeweekse dag geopend van 08:00 tot 12:15 uur en van 13:00 tot 17:00 uur. Om er zeker van te zijn dat u geholpen kunt worden, kunt u het beste contact opnemen met de gewenste vestiging om een afspraak te maken. Het telefoonnummer vindt u door op een van de bovenstaande vestigingen te klikken.

Welke behandelingen voeren de tandartsen bij TCN uit?

TCN beschikt over tandartsen die gediplomeerd zijn om diverse behandelingen uit te voeren. Zo kunt u bij ons terecht voor een periodieke controle en kunnen we pijnloos tandsteen verwijderen.

Daarnaast kunt u langskomen voor onder andere het aanmeten van een kunstgebit, behandelingen rondom orthodontie en behandelingen door de angsttandarts.

Hoe schrijf ik me in?

Inschrijven doet u gemakkelijk door ons inschrijfformulier in te vullen. Hier laat u uw naam, telefoonnummer, e-mailadres, BSN, woonplaats en gewenste vestiging achter. We zullen uw inschrijving zo spoedig mogelijk verwerken.

Ik kan niet op mijn afspraak verschijnen, wat nu?

Vervelend dat u niet op uw gemaakte afspraak kunt verschijnen. U heeft de mogelijkheid om uw afspraak tot uiterlijk 48 uur van te annuleren. Staat uw afspraak op een maandag gepland? Dan vragen we u hem uiterlijk vrijdag te annuleren. Lees hier meer over de gevolgen van het niet nakomen van de afspraak zonder annulering.

De wijken en buurten van Bergen

Om deze map te zien dien je marketing-cookies te accepteren.

Bereikbaarheid tandartspraktijk Bergen

TCN is gevestigd in het centrum van Bergen, aan de Renbaanlaan 1. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer kunt u onze praktijk goed bereiken. Er is bij de tandartspraktijk genoeg ruimte om uw auto te parkeren.

Per bus
Neem lijn 6 vanaf Bergen (NH), Oude Bergerweg. Na twee haltes komt u bij de halte Bergen (NH), Plein, stap hier en uit en loop in zuidwestelijke richting Plein. Sla rechtsaf om op Plein te blijven, waarna u nog een keer rechtsaf slaat naar de Breelaan/Oeverlandroute. Sla vervolgens linksaf naar Stationsstraat. Volg deze weg naar Reenenpark en sla linksaf naar de Renbaanlaan. Op de Renbaanlaan vindt u onze tandartspraktijk aan uw linkerhand op nummer 1.

Contact & adresgegevens Tandheelkundig Centrum Nederland Bergen Centre Ville

Telefoon & email

072 581 2059 | bergen@tcn.nl

Openingstijden

Maandag:08:00 - 12:15 | 13:00 - 17:00
Dinsdag:08:00 - 12:15 | 13:00 - 17:00
Woensdag:08:00 - 12:15 | 13:00 - 17:00
Donderdag:08:00 - 12:15 | 13:00 - 17:00
Vrijdag:08:00 - 12:15 | 13:00 - 17:00
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

Adres

Renbaanlaan 1 | 1861CX BERGEN NH

Komt u uit de omgeving van Warmenhuizen?

Bent u woonachtig in de omgeving van Warmenhuizen en bent u op zoek naar een tandarts? Onze nabijgelegen tandartspraktijk in Bergen is goed bereikbaar vanuit Warmenhuizen. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto kunt u bij TCN terecht.

Openbaar vervoer
Bus: lijn 157, richting Alkmaar. Overstappen op station Alkmaar.
Bus: Lijn 6 richting Bergen, eindstation ‘bushalte plein Bergen’.

Per auto
Met de auto bent u binnen 20 minuten bij onze vestiging in Bergen.
Vertrek in oostelijke richting naar Pastoor Willemstraat en volg de weg naar de Warmenhuizerweg.

Neem op de 1e rotonde de 1ste afslag naar Debbermeerweg. Op de 2e rotonde neemt u de 2e afslag richting Kanaalweg. Ga rechtdoor op de volgende rotonde. Neem op de 4e rotonde de 2e afslag en rijd de N9 op. Sla rechtsaf bij Kogendijk. Hier volgt u een bocht naar rechts naar de Zuil. Sla linksaf naar van Blaaderenweg. Volg de weg naar Plein.

Plein draait naar rechts en wordt Breelaan/Oeverlandtroute/weg 7. Sla hier linksaf naar de Stationstraat. U bevindt zich nu op richting Van Reenenpark. Aan de linkerkant vindt u onze tandartspraktijk in Bergen.

Parkeergelegenheid
Er is voldoende parkeergelegenheid bij de praktijk. U kunt altijd uw auto kwijt.

Want TCN is kiezen voor kwaliteit.

Naam*
Telefoon*
E-mailadres*
Opmerking / vraag*
 

We wijzen u op onze Privacy- en cookieverklaring.

072 512 5862 Inschrijven