TCN Assendelft

Alle specialismen op het gebied van tandheelkunde vindt u bij TCN onder één dak! Bij onze vestiging in Westzaan kunt u terecht voor algemene mondheelkunde. Onze ervaren tandartsen vullen gaatjes, voeren periodieke controles en wortelkanaalbehandelingen uit. Ook onze gespecialiseerde angst- en kindertandarts staan voor u klaar. TCN beseft dat een wachtlijst heel vervelend is wanneer het gaat om een tandartsbehandeling, daarom zijn er bij ons geen wachtlijsten.

 • Geen lange wachtlijsten: binnen 4 weken een afspraak
 • Gespecialiseerde angsttandarts: wij stellen u op uw gemak
 • Kindertandarts: ons team neemt de tijd voor uw kind
 • Algemene tandheelkundige behandelingen

Gespecialiseerde tandartsbehandelingen bij TCN Westzaan

U bent echt niet de enige die niet graag naar de tandarts gaat. Door deze angst voor de tandarts wordt de periodieke controle vaak overgeslagen. Wanneer u echter tweemaal per jaar naar de tandarts gaat, behandelen we eventuele klachten in een vroeg stadium. Hiermee voorkomen we dat klachten erger worden en dat mondproblemen blijvende schade aanrichten. Bij TCN Westzaan houden wij rekening met uw angst. We nemen extra lang de tijd voor u en kunnen u eventueel met lachgas behandelen zodat wij de behandeling pijnloos kunnen uitvoeren.

In ons specialistische team hebben wij ook onze eigen kindertandarts. Wij hebben een rustige en betrouwbare omgeving waar een kind zich op zijn gemakt voelt. Is uw kind bang voor de tandarts? Ons team van specialisten vermindert deze angst!

  • Mevrouw De Vries, 72 jaar uit Westzaan
  • ‘Je zou misschien denken dat mijn kunstgebit geen controle nodig heeft, maar dat is niet waar. Sinds dat mijn gebit is aangemeten bij TCN Westzaan, ga ik jaarlijks naar de controle om te kijken of alles nog goed op z’n plek zit. Leuk personeel, super service’.
  • Liselotte, 29 jaar uit Assendelft
  • ‘Ik ben gezegend met een gezond gebit, maar ook een goed gebit heeft een periode controle en de juiste behandeling nodig. Bij TCN Westzaan houden zij mijn gebit gezond en word ik goed geholpen!’
  • Familie Janssen uit Assendelft
  • ‘Een fijne tandarts en goed bereikbaar. Ik had een spoedgeval en kon diezelfde dag nog terecht. Super service.’

Behandelingen

Bij TCN kunt u terecht voor allround tandheelkundige zorg. Onze gespecialiseerde tandartsen voeren diverse behandelingen uit, waaronder het plaatsen van facings, kronen en bruggen en het bleken van tanden.

Facings

Facings zijn dunne schildjes die permanent op uw tanden worden geplaatst. Wanneer uw tanden scheef staan, verkleurd zijn of er een hoekje is afgebroken kunnen we uw tanden weer herstellen door middel van facings. Facings zijn een duurzame oplossing voor tandherstel. Een facing is een laagje vulmateriaal die we op de tand op kies plakken. Op deze manier veranderen we snel en eenvoudig de vorm of kleur van een of meerdere tanden. Wij voorzien u graag van een fraai gebit. Meer informatie vindt u op onze pagina over facings.

Tanden bleken

Het is mogelijk dat u liever wittere tanden heeft. Tanden bleken is hiervoor een goede behandeling, maar onveilige bleekprocessen richten vaak schade aan aan uw gebit en mond. Kies daarom voor een veilige en verantwoorde manier van bleken onder begeleiding van onze specialisten. Lees meer op onze pagina over tanden bleken.

Bruggen

Een brug wordt gemaakt om één of meerdere ontbrekende tanden of kiezen te vervangen. De tandarts slijpt de tanden of kiezen aan weerszijden van de lege ruimte van de ontbrekende tand of kies. Hierna maakt hij de brug vast aan deze tanden. Een brug verbetert het aangezicht van het gebit, voorkomt dat de overige tanden scheef gaan staan en zorgt ervoor dat u beter kunt kauwen.

Kronen

Een kroon is het gedeelte van een tand of kies dat zichtbaar is. Het komt weleens voor dat deze kroon beschadigd is. Deze dient de tandarts dan te vervangen door een kunstkroon. Een kunstkroon is een kapje van metaal of porselein, dat over een afgeslepen tand of kies geplaatst wordt. Een kroon wordt alleen geplaatst wanneer vullen niet meer nodig is.

Het tandartsteam

Maak kennis met de tandarts en de teamleden van onze tandartspraktijk in Westzaan.

Maak een afspraak

Aanhef
Voorletters
Naam
BSN nummer
Geboortedatum
Straat + huisnummer
Postcode
Plaats
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Opmerking/vraag
Hoe heeft u ons gevonden?
 

We wijzen u op onze Privacy- en cookieverklaring.

Bereikbaarheid vanuit Assendelft

Routebeschrijving vanaf Assendelft Centraal Station

-Volgt

Routebeschrijving met de auto vanaf Assendelft

 • Rijd vanaf Krommenie richting Provincialeweg N246
 • Neem de tweede afslag op de rotonde richting Provincialeweg/515
 • Sla na 280 meter rechtsaf richting Kerkbuurt
 • Aan de rechterkant bevindt zich TCN Westzaan

Plan de route naar TCN vanuit uw straat

072 512 5862 Inschrijven