Patient worden
072 512 5862

Team Alkmaar Einsteinstraat

Team TCN Alkmaar Einsteinstraat

Wij zijn voor niets De Gezins - en Angsttandarts van Nederland. Alle tandheelkundige specialisten onder één dak in een zeer moderne tandartspraktijk aan de Einsteinstraat.

Wij passen de hedendaagse inzichten op het gebied van tandheelkunde, mondhygiëne en tandtechniek direct toe in onze praktijk. U treft bij ons dan ook de modernste apparatuur aan. Al het mogelijke wordt er gedaan aan preventie en instructie van uw kinderen zodat ze op volwassen leeftijd geen enkel gaatje zullen hebben. Pas dan zijn wij tevreden, daar doen we het allemaal voor.

Wij zijn specialisten in angstbegeleiding, facings en kronen, orthodontie, kunst en klik gebitten, implantaten, endodontologie, reguliere en esthetische tandheelkunde en het vervangen van amalgaam door composiet en porselein, met tevens een geavanceerd mondhygiëneonderhoud. De creatie van een mooi gebit is een kunst.

Wij trachten een zo hoog mogelijk niveau qua tandheelkunde en service voor patiënten te bereiken. Zijn er vragen of klachten over uw gebit, dan wordt dit dezelfde dag verholpen.

In Alkmaar hebben wij drie vestigingen waar u terecht kunt. Zo kunt u een afspraak maken in de Einsteinstraat en in de Emmastraat en Daalmeer. 

Team TCN Alkmaar Einsteinstraat

 

Want TCN is kiezen voor kwaliteit.