Patient worden
072 512 5862

Tandarts Alkmaar Emmastraat

TCN Emmastraat in Alkmaar is een moderne tandheelkundige praktijk met een huiselijke sfeer. De praktijk is gevestigd in een monumentaal pand op korte afstand van het stadscentrum en het Medisch Centrum Alkmaar. U kunt voor het pand parkeren. Ons tandheelkundig team in de vestiging aan de Emmastraat bestaat uit een tandarts en twee preventieassistenten. Angstpatiënten zijn, net als op de andere locaties van TCN, van harte welkom.

  • Centraal gelegen tandartspraktijk in Alkmaar
  • Geen wachtlijst voor nieuwe patiënten
  • Gespecialiseerde behandelingen voor angstige patiënten
  • Parkeren op eigen parkeerplaatsen

Aanmelden bij TCN Alkmaar Emmastraat

U meldt zich gemakkelijk en snel zelf aan via de inschrijfpagina op onze website. Neem voor al uw vragen over de praktijk gerust contact met ons op via 072 520 8123

Contactgegevens TCN Alkmaar Emmastraat

De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op slechts 200 meter van het centrum van Alkmaar. Wanneer u met de auto komt, kunt u gebruikmaken van gratis parkeerplekken gelegen op eigen terrein.

Contactgegevens

072-520 81 23 alkmaar-centrum@tcn.nl

Adresgegevens

Emmastraat 85
1814 DN Alkmaar

Openingstijden

Maandag:08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
Donderdag:08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
Vrijdag:08:00 - 12:00
13:00 - 17:00

Moderne en klantvriendelijke praktijk in Alkmaar

Wij willen graag dat u niet bang bent voor een bezoek aan de tandarts, maar dat u zich juist welkom voelt. Een gezond en schoon gebit is voor iedereen heel belangrijk en wij willen niet dat angst u ervan weerhoudt dit te bereiken. Bij het Tandheelkundig Centrum Nederland combineren wij moderne technieken met een klantvriendelijke behandeling. U kunt bij onze ervaren specialisten terecht voor uiteenlopende tandheelkundige behandelingen, waaronder:

Regelmatige controleafspraken

Door een regelmatig bezoek te brengen aan de tandarts voorkomt u ernstige klachten aan uw mond of gebit. Niet alleen helpen wij uw gebit gezond te houden door het tijdens de controles en behandelingen schoon te maken, maar wij geven u ook adviezen over het dagelijkse onderhoud van uw tanden en kiezen.

Mondhygiënisten

U kunt terecht bij onze deskundige mondhygiënisten voor het reinigen van uw gebit en preventieve zorg. Uw gebit wordt schoongemaakt en u krijgt advies over het schoonhouden van tanden, kiezen en tandvlees. Door een goede mondhygiëne voorkomt u gaatjes en tandbederf waardoor u uiteindelijk minder tandheelkundige behandelingen nodig heeft. Ook bij tandvleesklachten wordt u doorverwezen naar de mondhygiënist.

Tandtechnisch laboratorium

De vestiging van TCN aan de Emmastraat maakt deel uit van een netwerk van tandartspraktijken waardoor er veel kennisdeling plaatsvindt. Hierdoor bent u er altijd zeker van dat u profiteert van de modernste technieken. Vooral ons tandtechnisch laboratorium aan de Einsteinstraat zorgt ervoor dat wij ook aan de Emmastraat u tandheelkundige zorg op maat kunnen geven.

Bereikbaarheid

De centraal gelegen praktijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer en ligt op slechts 200 meter van het centrum van Alkmaar. De bushaltes Metiusgracht en Emmabrug zijn slechts vijf minuten lopen.

Met de auto

Neem op de randweg de afslag centrum, u zit nu op de Kennemerstraatweg. Deze rijdt u door tot een scherpe bocht naar links. U gaat hier rechtdoor en dan gelijk rechtsaf (voor de brug) de Nieuwlandersingel op. Ga nu de tweede straat rechtsaf, dit is de Emmastraat. U vindt het pand na ongeveer 40 meter aan uw rechterhand (nummer 85).

Parkeerplaatsen

Voor het pand zijn twee parkeerplaatsen op eigen terrein. In een zijstraat rechts van het pand (de Julianastraat ) zijn wij in het bezit van een garage. Dit is de tweede garage aan uw linkerhand. Bij de balie kunt u een uitrijkaart krijgen.

Afspraak maken

Neem telefonisch contact met ons op via 072 520 8123 voor het inplannen van een afspraak of voor vragen over de praktijk en behandelingen. Mailen kan natuurlijk ook, stuur ons een bericht via alkmaar-centrum@tcn.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

Want TCN is kiezen voor kwaliteit.

Naam*
Telefoon*
E-mailadres*
Opmerking / vraag*
 

We wijzen je op ons Privacy- en cookieverklaring.