TCN Tandarts Alkmaar Emmastraat

Tandartspraktijk Emmastraat in Alkmaar

TCN Emmastraat in Alkmaar is een moderne tandheelkundige praktijk met een huiselijke sfeer. De tandartspraktijk is gevestigd in een monumentaal pand op korte afstand van het stadscentrum en het Medisch Centrum Alkmaar. U kunt voor het pand parkeren en wij hebben ook een parkeerkaart.

Ons tandheelkundig team in de vestiging aan de Emmastraat bestaat uit een tandarts en twee profylaxeassistentes. Angstpatiënten zijn ook bij deze vestiging van harte welkom.

Moderne en klantvriendelijke praktijk in Alkmaar

Bij het Tandheelkundig Centrum Nederland combineren wij moderne technieken met een klantvriendelijke behandeling. Wij willen graag dat u niet bang bent voor een bezoek aan de tandarts, maar dat u zich juist welkom voelt. Een gezond en schoon gebit is voor iedereen heel belangrijk en wij willen niet dat angst u ervan weerhoudt dit te bereiken.

Door een regelmatig bezoek te brengen aan de tandarts voorkomt u ernstige klachten aan uw mond of gebit. Niet alleen helpen wij uw gebit gezond te houden door tijdens de controles en behandelingen schoon te maken, maar wij geven u ook adviezen over het dagelijkse onderhoud van uw tanden en kiezen.

De vestiging van TCN aan de Emmastraat maakt deel uit van een netwerk van tandartspraktijken waardoor er veel kennisdeling plaatsvindt. Hierdoor bent u er altijd zeker van dat u profiteert van de modernste technieken. Vooral ons tandtechnisch laboratorium aan de Einsteinstraat zorgt ervoor dat wij ook aan de Emmastraat u tandheelkundige zorg op maat kunnen geven. En bent u erg bang voor de tandarts? Dan kunt u terecht bij onze angsttandarts.

Veelgestelde vragen

We krijgen veel telefoontjes met dezelfde vragen, daarom geven we hieronder op de meest gestelde vragen antwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via 072-5208123. We beantwoorden hem graag.

Wanneer is de praktijk geopend?

Onze openingstijden zijn per praktijk verschillend. Om zeker te weten dat u geholpen kunt worden is het verstandig contact op te nemen met de desbetreffende vestiging. De openingstijden van de vestiging aan de Emmastraat zijn:

Maandag:08:00 - 12:15 | 13:00 - 17:00
Dinsdag:08:00 - 12:15 | 13:00 - 17:00
Woensdag:08:00 - 12:15 | 13:00 - 17:00
Donderdag:Gesloten
Vrijdag:08:00 - 12:15 | 13:00 - 17:00

Hoe kan ik me inschrijven bij TCN?

Om u in te schrijven vult u ons inschrijfformulier in. Hier vult u uw naam, telefoonnummer, e-mailadres, BSN, woonplaats en gewenste vestiging in. Wanneer we uw inschrijving hebben ontvangen zullen we deze zo snel mogelijk verwerken.

Waar is TCN te vinden?

Tandheelkundig Centrum Nederland heeft in totaal 7 vestigingen:

TCN Alkmaar Alkmaar Emmastraat
TCN Alkmaar Daalmeer
TCN Alkmaar Einsteinstraat
TCN Bergen Centre Ville
TCN Castricum
TCN Heerhugowaard
TCN Westzaan

Welke behandelingen voeren jullie uit?

Bij TCN voeren we veel verschillende behandelingen uit. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht voor behandelingen voor een kunstgebit, behandelingen rondom orthodontie, standaardcontroles en behandelingen door onze angsttandarts.

Mijn afspraak kan niet doorgaan, wat moet ik doen?

Vervelend dat uw afspraak niet door kan gaan. We vragen u uw afspraak uiterlijk 48 uur van tevoren af te zeggen. Heeft u een afspraak op maandag? Dan ontvangen we graag vrijdag de annulering. Lees hier meer over het niet nakomen van de afspraak.

Contact & adresgegevens Tandheelkundig Centrum Alkmaar Emmastraat

Telefoon & email

072-520 81 23 alkmaar-centrum@tcn.nl

Adres

Emmastraat 85 | 1814 DN ALKMAAR

De Emmastraat ligt nog geen 200 meter van het centrum van Alkmaar.

Om deze map te zien dien je marketing-cookies te accepteren.

Met de auto

U komt vanaf de randweg. U neemt afslag centrum. Dit is de Kennemerstraatweg. Deze rijdt u door tot dat hij een hele scherpe bocht met het water naar links maakt. U gaat hier rechtdoor en dan gelijk rechtsaf (voor de brug) de Nieuwlandersingel op. U gaat de tweede straat rechts af. Dit is de Emmastraat. U gaat rechtdoor. Het pand is aan uw rechterhand na ongeveer 40 meter. (nummer 85)

Parkeerplaatsen:

  • Voor het pand zijn twee parkeerplaatsen op eigen terrein.
  • In een zijstraat rechts van het pand (de Julianastraat ) zijn wij in het bezit van een garage.
  • Dit is de tweede garage aan uw linkerhand. U kunt hier ook parkeren.
  • Verder hebben wij een gratis parkeerkaart voor u gereed liggen.

Want TCN is kiezen voor kwaliteit.

Naam*
Telefoon*
E-mailadres*
Opmerking / vraag*
 

We wijzen u op onze Privacy- en cookieverklaring.

072 512 5862 Inschrijven