Patient worden
072 512 5862

Tandarts Alkmaar Einsteinstraat

Onze tandartspraktijk Alkmaar Einsteinstraat is een ruim opgezette, moderne kliniek waar u terecht kunt voor uiteenlopende tandheelkundige behandelingen. Zo beschikken we op deze locatie over een orthodontiepraktijk en een tandtechnisch laboratorium waar we facings, restauraties en kunstgebitten kunnen maken en eventuele aanpassingen direct uitvoeren. De praktijk heeft ook speciale faciliteiten voor angstpatiënten, voor patiënten met extreme angst bieden wij de mogelijkheid voor behandeling onder narcose aan.

Bij de Tandartspraktijk Alkmaar Einsteinstraat geniet u altijd van een persoonlijke behandeling en:

  • Behandeling door ervaren en gespecialiseerde tandartsen
  • Geen wachtlijst voor nieuwe patiënten
  • Gratis parkeerplekken

Afspraak bij Tandarts Alkmaar Einsteinstraat

Wilt u zich registreren als nieuwe patiënt bij onze praktijk? Neem telefonisch contact op via 072 561 7761 of schrijf u gemakkelijk en snel in via onderstaande button. Wij hebben ruimte voor nieuwe patiënten en u kunt altijd snel terecht voor een eerste behandeling.

Contactgegevens Tandarts Alkmaar Einsteinstraat

U vindt ons in de wijk Ouddorp. De praktijk is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer en de fiets of auto. Wanneer u met de auto komt, kunt u gratis parkeren op een van onze eigen parkeerplekken op het terrein naast de praktijk.

Contactgegevens

072 512 5862info@tcn.nl

Adresgegevens

Einsteinstraat 2
1821 BZ Alkmaar

Openingstijden

Maandag:08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
Dinsdag:08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
Woensdag:08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
Donderdag:08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
Vrijdag:08:00 - 12:00
13:00 - 17:00

Moderne en klantvriendelijke praktijk in Alkmaar

Wij vinden dat naar de tandarts gaan niet vervelend zou moeten zijn. Daarom streven we naar klantvriendelijkheid met de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit merkt u bijvoorbeeld aan de inrichting van onze wachtkamer waar u gebruik kunt maken van onze zuurstofbar, kunt surfen op het internet via onze computers en uw kinderen laat spelen in de Wii hoek.

Team met specialisten

Ook met ons grote team specialisten streven wij naar de hoogste klantvriendelijkheid. Wij kunnen een breed scala aan behandelingen ter plekke uitvoeren zonder u door te hoeven verwijzen. Dit betekent dat u voor zowel de periodieke controle als het plaatsen van een beugel op dezelfde vertrouwde locatie terecht kunt.

Tandheelkundig laboratorium

Omdat wij beschikken over een eigen tandtechnisch laboratorium zijn wij in staat u een snelle service te bieden. In het laboratorium laten wij kleine reparaties aan uw kunstgebit meteen uitvoeren terwijl u geniet van een kopje koffie in onze wachtkamer. Ook kunnen bij protheses en facings de tandartsen uw wensen altijd direct doorgeven aan onze tandtechnicus.

TCN heeft drie vestigingen in Alkmaar. De hoofdpraktijk is gevestigd in de Einsteinstraat in de wijk Oudorp. De tweede praktijk van TCN ligt in de Emmastraat in de wijk Zuid, dichtbij het Emmakwartier. De derde praktijk is gevestigd in de wijk Daalmeer.

Specialisaties van het team Einsteinstraat

Bij ons team bestaande uit tandartsen, mondhygiënisten en assistenten kunt u terecht voor uiteenlopende tandheelkundige behandelingen. Ook werkt onze tandtechnicus op deze locatie waardoor porseleinen facings en kleine reparaties aan uw kunstgebit snel op maat gemaakt worden.

Angst tandarts

Ook wanneer u extreem angstig bent, kunt u terecht bij TCN tandarts Alkmaar Einstreinstraat. Wanneer een gewoon tandartsbezoek niet mogelijk is, bieden wij lachgassedatie- of narcosebehandelingen aan.

Implantaten

Met een implantaat vervangen wij een gehele tand of kies. Onze implantoloog zet het implantaat stevig vast in het kaakbot waardoor u geen verschil merkt met een eigen tand of kies.

Facings

Een facing is een kapje van porselein dat tegen de tand wordt geplaatst. Onze eigen tandtechnicus maakt de porseleinen facings in ons laboratorium aan de Einsteinstraat.

Endodontologie

Tijdens deze behandeling behandelt een gespecialiseerde tandarts (endodontoloog) de binnenkant van uw tanden of kiezen, bijvoorbeeld wanneer de wortelkanalen ontstoken zijn.

Kronen

Met een kroon herstellen wij de oorspronkelijke vorm en kleur van de tand of kies. De kroon bestaat uit een porseleinen kapje dat over de (afgebroken) kroon of kies wordt geplaatst.

Kindertandarts

Wanneer uw kind erg bang is voor de tandarts stelt onze gespecialiseerde kindertandarts uw kind gerust en voert indien nodig de behandelingen onder gedeeltelijke narcose uit.

Orthodontie

Bij TCN kunt u terecht voor beugelbehandelingen voor kinderen en volwassenen. Met de beugel verbeteren wij de stand van de tanden en kiezen en/of de positie van de kaak.

Esthetische tandheelkunde

Een stralende witte lach geeft een jonge en frisse uitstraling. Bij TCN tandarts Alkmaar Einsteinstraat bieden wij veilige en pijnloze bleekbehandelingen aan met een natuurlijk resultaat.

Kunstgebit

Volledig op maat gemaakt kunstgebit. Vaak wordt uw kunstgebit volledig vergoed door de verzekering.

Angst tandarts

Maak een afspraak met onze professionele angst tandarts wanneer u zo erg opziet tegen een tandartsbezoek dat u niet meer gaat. Zonder direct te behandelen bespreken wij uw angsten en de mogelijkheden voor behandeling.

Klikgebit

Dit type kunstgebit wordt met een kliksysteem vastgezet. Het kliksysteem wordt in uw kaak geïmplanteerd, zo blijft het goed vastzitten en heeft u minder last van pijnklachten.

Mondhygiëne

Door uw tanden dagelijks goed te verzorgen, voorkomt u tandbederf. Onze mondhygiënisten reinigen uw gebit en leren u hoe u uw tanden het beste verzorgt.

 

Kindertandarts

Soms komt het voor dat een kind zo angstig is voor een bezoek aan de tandarts, dat behandeling bij een reguliere tandarts niet mogelijk is. Onze angsttandarts Neda Rashty is gespecialiseerd in het kalmeren en behandelen van angstige kinderen. Zij stelt uw kind op gemak en vertelt altijd uitgebreid wat er gaat gebeuren. Eventuele verdovingen worden toegediend met ‘slaapwater’ of onder gedeeltelijke narcose. Ook kinderen van andere praktijken kunnen worden doorverwezen naar onze angst tandarts.

Routebeschrijving naar onze praktijk

Openbaar vervoer

De praktijk is ideaal te bereiken met de bus vanaf centraal station Alkmaar. U stapt uit bij de bushalte Nieuwe Schermerweg. Daarna loopt u de Edisonweg in en na 500 meter ziet u Einsteinstraat 2 aan uw linkerhand.

Met de fiets

Vanaf Huiswaard/Oudorp:

Ga via de Rekerhout en de Rekerdijk richting de Frieseweg en vervolgens linksaf richting de Nieuwe Schermerweg. Hierna gaat u rechtsaf de Edisonweg in waarna u linksaf gaat naar Einsteinstraat 2.

Rest Alkmaar/Heiloo/Bergen/Egmond:

Ga via de Friese Brug rechtsaf richting Nieuwe Schermerweg en vervolgens rechtsaf de Edisonweg in. Wanneer u vervolgens weer linksaf slaat bent u bij Einsteinstraat 2.

Vanaf St Pancras:

Ga via de Bovenweg richting de Herenweg en de Westerstraat, linksaf naar de Nieuwe Schermerweg en rechtsaf de Edisonweg in. Wanneer u vervolgens rechtsaf gaat bent u bij Einsteinstraat 2.

Met de auto

Bergen/Alkmaar:

Ga via de Friese Brug rechtsaf richting Nieuwe Schermerweg. Ga hierna rechtsaf de Edisonweg op en sla vervolgens linksaf. U bent nu bij Einsteinstraat 2.

Heiloo/Egmond/Amsterdam:

Ga via de Oostelijke Randweg naar Alkmaar en neem afslag Oudorp Industrieterrein. Sla rechtsaf bij N243/Noordervaart en ga verderop de Nieuwe Schermerweg in. Sla linksaf bij de Edisonweg en rechtsaf bij de Einsteinstraat. U vindt ons op nummer 2.

Schermerhorn:

Ga via de N243 Noordervaart verder op de Nieuwe Schermerweg en sla linksaf de Edisonweg in. Sla rechtsaf bij de Einsteinstraat. U vindt de praktijk op nummer 2.

Den Helder/Schagen:

Volg op de N245 de richting N508 Oudorp/Heerhugowaard en volg vervolgens de borden naar N242 richting Alkmaar Noord. Neem de afslag Oudorp Industrieterrein en sla rechtsaf bij de Nieuwe Schermerweg. Sla linksaf de Edisonweg in en sla rechtsaf voor Einsteinstraat 2.

Inschrijven als nieuwe patiënt

Schrijf u gemakkelijk en snel in via 072 512 5862 of stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Zelf online inschrijven kan ook via de inschrijfpagina.

Want TCN is kiezen voor kwaliteit.

Naam*
Telefoon*
E-mailadres*
Opmerking / vraag*
 

We wijzen je op ons Privacy- en cookieverklaring.