TCN Tandarts Alkmaar-Daalmeer

Tandartspraktijk Alkmaar Daalmeer

Voor meer informatie over de lachgasbehandeling of onze andere behandelingen. Bij het Tandheelkundig Centrum Nederland combineren wij moderne technieken met een klantvriendelijke behandeling. Wij willen graag dat u niet bang bent voor een bezoek aan de tandarts, maar dat u zich juist welkom voelt. Een gezond en schoon gebit is voor iedereen heel belangrijk en wij willen niet dat angst u ervan weerhoudt dit te bereiken.

Door een regelmatig bezoek te brengen aan de tandarts voorkomt u ernstige klachten aan uw mond of gebit. Niet alleen helpen wij uw gebit gezond te houden door tijdens de controles en behandelingen schoon te maken, maar wij geven u ook adviezen over het dagelijkse onderhoud van uw tanden en kiezen.

De vestiging van TCN Daalmeer maakt deel uit van een netwerk van tandartspraktijken waardoor er veel kennisdeling plaatsvindt. Hierdoor bent u er altijd zeker van dat u profiteert van de modernste technieken. Vooral ons tandtechnisch laboratorium aan de Einsteinstraat zorgt ervoor dat wij ook in Daalmeer u tandheelkundige zorg op maat kunnen geven.

Veelgestelde vragen

Onze tandartsen krijgen dagelijks dezelfde vragen. Daarom hebben we de meestgestelde vragen voor u op een rijtje gezet.

Hoeveel vestigingen heeft TCN?

Tandheelkundig Centrum Nederland heeft in totaal 7 vestigingen:
TCN Alkmaar Centrum
TCN Alkmaar Daalmeer
TCN Alkmaar Einsteinstraat
TCN Bergen Centre Ville
TCN Castricum
TCN Heerhugowaard
TCN Westzaan

Wat zijn de openingstijden van de praktijk?

De openingstijden verschillen per praktijk. Om zeker te weten dat u geholpen kunt worden, dient u contact op te nemen met de desbetreffende vestiging voor het maken van een afspraak.

Welke behandelingen voeren jullie uit?

Bij TCN kunt u terecht voor veel verschillende behandelingen. Zo kunt u onder andere terecht voor behandelingen voor een kunstgebit, behandelingen rondom orthodontie, reguliere controles en behandelingen door de angsttandarts (alleen in Einsteinstraat).

Hoe schrijf ik me in bij TCN?

Het inschrijven bij TCN doet u via ons inschrijfformulier. Hier vult u uw naam, telefoonnummer, e-mailadres, BSN, woonplaats en gewenste vestiging in. Uw inschrijving wordt na verzending in behandeling genomen.

Wat moet ik doen als mijn afspraak niet door kan gaan?

Uw afspraak kunt u uiterlijk 48 uur van tevoren afzeggen. Een afspraak op maandag dient vrijdag geannuleerd te worden. Lees hier meer over de gevolgen van het niet nakomen van de afspraak.

Adresgegevens tandartspraktijk Alkmaar Daalmeer

TCN Daalmeer is centraal gelegen in het mooie Daalmeer aan de Johanna Naberstraat 45. Bezoekt u onze praktijk met het openbaar vervoer? Pak dan bus 2 en stap uit op het busstation Laan van Parijs. Vanaf daar is het nog geen minuut lopen naar onze praktijk. Automobilisten kunnen de auto in de straat parkeren. Fietsers plaatsen de fiets voor de praktijk.

Om deze map te zien dien je marketing-cookies te accepteren.

Openingstijden

Maandag:08:00 - 12:15 | 13:00 - 17:00
Dinsdag:08:00 - 12:15 | 13:00 - 17:00
Woensdag:08:00 - 12:15 | 13:00 - 17:00
Donderdag:08:00 - 12:15 | 13:00 - 17:00
Vrijdag:08:00 - 12:15 | 13:00 - 17:00
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

Want TCN is kiezen voor kwaliteit.

Naam*
Telefoon*
E-mailadres*
Opmerking / vraag*
 

We wijzen u op onze Privacy- en cookieverklaring.

072 512 5862 Inschrijven