Patient worden
072 512 5862

Tandarts

Angsttandarts laagste tarief garantie

De Angsttandarts; behandelingen onder lachgas of lichte volledige narcose. Sinds 2006 zijn wij gestart met het behandelen van angstpatiënten onder lachgas of volledige narcose.

Lees verder

Esthetische tandheelkunde

Wij maken facings, kronen of bruggen welke niet van echt te onderscheiden zijn.

Lees verder

Kindertandarts

Wij als Tandheelkundig Centrum Nederland (TCN) zijn blij u te kunnen mededelen dat wij een Kindertandarts in onze praktijk hebben aangetrokken. Waar angstige kinderen voorheen alleen terecht konden in het ziekenhuis, kunnen ze nu ook bij TCN een afspraak maken.

Lees verder

Implantologie

Mocht u een of meer tanden missen, dan is een implantaat (kunstwortel) een uitstekend alternatief. De implantologie wordt door onze implantoloog uitgevoerd.

Lees verder

Parodontologie

Parodontitis is een ziekte welke verantwoordelijk is voor het vroegtijdig verliezen van tanden en kiezen. Onze mondhygiëneassistentes zorgen ervoor dat door middel van het regelmatig tandsteen verwijderen en het instrueren van de juiste reinigingsmethoden het behoud van een mooi en stevig gebit wordt nagestreefd.

Lees verder

Endontologie

Endodontogie geeft de mogelijkheid om tanden en kiezen toch te behoudenterwijl de tandarts en kaakchirurg hier geen mogelijkheid meer voor zien. Dit komt doordat de behandeling met speciale apperatuur onder een microscoop worden gedaan, waardoor de allerkleinste kanaaltjes waar de bacteriën nog hun onstekende werking kunnen verrichten worden gevonden en vervolgens hermetisch worden opgevuld. Onze endontologie specialist is Nico Kamphorst..

Lees verder

Orthodontie

Orthocenter is gespecialiseerd in beugeltandheelkunde voor kinderen en volwassenen. Het doel is het rechtzetten van tanden en kiezen en het beïnvloeden van de positie van kaken, primair voor verbetering van het gebit (kauwen en spreken) en het uiterlijk.

Lees verder

Cosmetisch arts

Anti-aging is tevens het verminderen van de veroudering van de huid. Cosmetisch arts Dr. Paul Wijffels past non permanente fillers en botox toe op een deskundige wijze en staat door zijn ruime ervaring garant voor een rimpelloze huid.

Lees verder

Want TCN is kiezen voor kwaliteit.