Praktijken gezocht

Alkmaar, 4 april 2018

Betreft: Praktijk ter overname gevraagd.

Tandheelkundig Centrum Nederland is een moderne groepspraktijk met alle specialisaties onder één dak. We zijn een familiebedrijf opgestart door Michael Vlaanderen in 1987 toen hij een praktijk overnam in de Emmastraat in Alkmaar. We noemden het toen ETP: Esthetische Tandartsen praktijk. In 2007 begon hij samen met anesthesisten uit het Noord West Ziekenhuis patiënten onder narcose te behandelen. De praktijk groeide sindsdien enorm.

Buiten deze nog steeds bestaande praktijk op de Emmastraat stichtte hij daarom in 2009 de huidige hoofdvestiging aan de Einsteinstraat te Oudorp. In de jaren daarna werden de vestigingen in Bergen, Castricum, Heerhugowaard, Westzaan en Alkmaar-Daalmeer overgenomen. Met deze ruim opgezette, hypermoderne klinieken hebben wij alle mogelijkheden om aan de wensen van de patiënten te voldoen. Zo hebben wij voor angst patiënten de mogelijkheid om onder lachgas of onder narcose te behandelen. Tevens hebben wij een kindertandarts en zijn wij gespecialiseerd in endodontologie, parodontologie en implantologie. We werken nauw samen met Orthocenter om het zorgaanbod compleet te maken.

Onze zoon Mark is werkzaam als backoffice Manager en onze Zoon Bart en onze dochter Kim zijn werkzaam als tandarts bij TCN.

Wat TCN uniek voor u maakt is de kwaliteit van onze tandartsen. Wij kiezen met de grootse zorgvuldigheid onze tandartsen uit. Uw praktijk zullen wij met de grootste zorg voortzetten om uw levenswerk waardig te continueren.

Overnamemogelijkheden:

Heeft u voornemens om uw praktijk te verkopen? Wilt u ook niet dat uw patiënten terecht komen bij een keten waarbij alleen aan omzet maar niet aan de patiënten wordt gedacht? Dan komen wij graag met u in contact. Er zijn diverse mogelijkheden: wij nemen uw praktijk over maar u blijft wel tegen 50% provisie werken. Of wilt u liever helemaal stoppen? Of wilt u alleen uw patiëntenbestand verkopen?

Wij zouden heel graag met u brainstormen om zo samen een passende oplossing te vinden.

Bent u geïnteresseerd? Mail dan naar tanja@tcn.nl of u kunt bellen naar 06-41950088

Zij kozen voor TCN:

Mevrouw Gravesteijn . Nu TCN Alkmaar-Centrum.

Tandartsen Jan en Jolanda Krul-Brandt. Nu TCN Bergen.

Tandarts William Papa. Nu TCN Castricum.

Tandarts Herman Thiellier. Nu TCN Heerhugowaard.

Tandarts Fred de Jong. Nu TCN Daalmeer.

Tandarts Peter van der Kolk. Nu TCN Westzaan.

Peter van der Kolk:

Tijdens de besprekingen met TCN om mijn tandartspraktijk in Westzaan over te nemen werd ik op 12 juli 2016 getroffen door een hersenbloeding. Dat was een uiterst ongelukkig moment voor zowel mijzelf als voor TCN. Met bovenmatige inspanning heeft TCN de rigoureuze verbouwing en inrichting kunnen organiseren en dat ook nog in de vakantie maanden. Tevens is er een verrijdbare ingerichte behandelruimte geplaatst op voormalig  terrein van Molenaars Kindermeel fabriek.  Dit om de patiënten gedurende de verbouwing zo goed mogelijk te helpen. Het resultaat mag er zijn. Een ultra moderne praktijk voorzien van uitstekende apparatuur en volgens de wettelijke voorwaarden op het gebied van hygiëne ingericht.

Niets dan lof daarvoor.

Nu is de praktijk alweer 1 ½ jaar. Ik hoor van mijn vroegere patiënten goede berichten over de huidige tandarts Joris. Veel mensen spreken mij daarover aan. Ze missen Mieke en mij wel, maar zijn  tevreden over de kwaliteit die in de praktijk geleverd wordt. Ik ben trots de praktijk zo achter te hebben kunnen laten.

In afwachting van uw reactie. Mocht u geen interesse hebben dan horen wij dit ook graag. Dan kunnen wij u uit ons bestand halen.

 

Met vriendelijke groet,

Michael Vlaanderen, tandarts

072 512 5862 Inschrijven