Patient worden
072 512 5862

Michael Vlaanderen

Michael Vlaanderen

Tandarts
BIG registratie nummer: 29024618702

Michael heeft gestudeerd in Amsterdam. Hij begon zijn praktijk aan de Emmastraat in Alkmaar en heeft zich daar gespecialiseerd op gebied van esthetische en cosmetische tandheelkunde door het volgen van verschillende cursussen en startte ETP (Esthetische Tandartsen Praktijk).

Want TCN is kiezen voor kwaliteit

Vervolgens bleven zijn kwaliteiten door anesthesisten niet onopgemerkt en werd TCN (Tandheelkundig Centrum Nederland) opgericht. TCN biedt tandheelkunde voor het gehele gezin als mede specialisaties op het gebied van esthetische tandheelkunde en de behandeling van angstpatiënten. Inmiddels heeft TCN 7 vestigingen in Noord-Holland waarbij de hoofdvestiging  in de Einsteinstraat, waar Michael werkzaam is, alle specialisten in een pand  heeft op het gebied van tandheelkunde.

TCN bied narcose aan voor het laagste tarief van Nederland omdat hij narcose bereikbaar wil houden voor alle lagen van de bevolking. Michael heeft zich de laatste tijd gespecialiseerd op het volledig scannen van de mond waarbij er geen afdrukken meer noodzakelijk zijn en TCN klaar is voor de digitalisering in de tandheelkunde.

Want zoals hij altijd zegt : TCN is Kiezen voor Kwaliteit!