Patient worden
072 512 5862

Nieuw bij TCN

Marcia (onze tandarts van Alkmaar-Daalmeer) kan u voortaan ook helpen met een lachgas behandeling. Nooit meer angst voor de tandarts!

TCN wordt een echt familie bedrijf!

Mark Vlaanderen:
Afgestudeerd HBO bedrijfseconomie. Is het team van TCN definitief komen versterken. Hij is verantwoordelijk voor de back office.

Bart Vlaanderen:
Afgestudeerd tandarts aan de Radboud Universiteit te Nijmegen.

 Kim Vlaanderen:
5e jaars tandheelkunde student aan de ACTA te Amsterdam. Ook zij werkt deze vakantie als preventie assistente in verschillende filialen van TCN.

 

NIEUW: TCN WESTZAAN

Massi Rahimi komt het team een dag versterken en hopelijk op korte termijn nog een tweede dag." Massi heeft de Nederlandse nationaliteit. Hij woont al 13 jaar in Nederland en heeft zijn studie tandheelkunde bij de ACTA in Amsterdam gedaan. Massi heeft een groot doorzettingsvermogen en vastberadenheid. Kortom: Massi is ambitieus!

NIEUW: TCN HEERHUGOWAARD

Nieuwe tandarts vanaf 4 oktober 2016!

Geachte patiënt,

Velen van u wilde graag wat meer informatie over de nieuwe tandarts.

Hierbij een stukje waarin Zefanja zichzelf voorstelt:

Mijn naam is Zefanja Zopfi, maar mensen noemen me meestal Zef. Ik heb Moluks-Nederlandse roots en ben geboren in Amstelveen. Sinds mijn 19e ben ik woonachtig in Amsterdam. Sinds 2010 ben ik werkzaam als algemeen tandarts, maar met een bijzondere interesse in de endodontologie en de kindertandheelkunde. De studie Tandheelkunde heb ik gevolgd en afgerond aan de ACTA te Amsterdam.

Wat voor tandarts ben ik?

Als tandarts sta ik voor de kwaliteit van mijn werk en acht ik vooral een groot belang aan de communicatie met u als patiënt. Ik probeer altijd uitleg te geven over het ‘hoe en waarom’ van mijn adviezen en handelingen. Ik geef zonder een oordeel, maar wel eerlijk en open, mijn idee over de situatie van het gebit zodat we samen een keuze kunnen maken uit de verschillende opties die er mogelijk kunnen zijn. Dit kan variëren van een uitgebreide gebitsrehabilitatie tot aan het gecontroleerd in de gaten houden van een situatie zonder al te veel in te grijpen. Van belang vind ik vooral dat de voor- en nadelen van keuzes en opties met u besproken zijn en dat u goed geïnformeerd tot een beslissing kan komen over wat u wilt. Alles gebeurt bij mij in samenspraak met de patiënt.

Wat kan u van mij verwachten?

Ik vind het belangrijk dat er een prettige, aangename en gezellige sfeer hangt in de praktijk en probeer hier, goedlachs en vrolijk als ik ben, samen met ons TCN-team zeker aan bij te dragen. De dag is voor mij geslaagd als mijn patiënten tevreden zijn. Ik zal zorg dragen voor goede, continue en persoonlijke zorg en complete openheid.

Persoonlijke interesses

Mijn vrije tijd breng ik het liefste door met mijn familie en vrienden en sinds kort ook mijn hond. Als hobby’s heb ik sporten, door steden slenteren en me te verbazen over al het prachtigs dat deze steden ons te bieden hebben, wandelen door de natuur met de hond, films kijken en fotografie.

Ik verheug me zeer om in de mooie praktijk in Heerhugowaard te komen werken.

Met vriendelijke groet,

Zefanja Zopfi

Angst voor de tandarts? Bang voor de tandarts? Deze narcose tandarts garandeert het laagste narcosetarief van Nederland!

De angsttandarts (sinds 2006) verlaagt de volledige narcose van 500 euro naar 250 euro per uur door de anesthesie in eigen beheer te nemen. Hier komen géén recovery kosten bij. Hierdoor maken we narcosebehandelingen meer mogelijk voor de patiënten die dit niet door hun verzekering vergoed krijgen. De prijs is de laagste van Nederland met behoud van de kwaliteit door gebruik te maken van de modernste apparatuur. Zelfs narcosebehandelingen in het weekend zijn mogelijk. Informeer via ons aanmeldingsformulier of bel ons.

Want TCN is kiezen voor kwaliteit..

Aanbieding - Thuisbleken nu in prijs verlaagd.

Waren de prijzen voor het thuisbleken voorheen hoog. Nu kunt u uw gebit voor de prijs van 183 euro bleken. Dit doormiddel van het thuisbleken. U maakt een afspraak voor afdrukken maken, wij maken voor U de bleeklepels, waarmee u thuis aan de slag kunt gaan. Binnen enkele dagen krijgt u de witte lach waar u van droomt.
Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op


Bij tcn bergen! Antisnurkbeugels

Een van de specialismen van Bergen is het aanmeten van een antisnurkbeugel: de MOSES. Snurken en lichte apneu kunnen door slaapgebrek verschillende klachten zoals concentratieverlies veroorzaken, U en uw partner kunnen daarna weer genieten van een goede en gezonde nachtrust.
Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op


Nieuw bij tcn bergen! Invisalign onzichtbare beugels

Invisalign onzichtbare beugels, bergen heeft een specialist voor invisalign beugels. Ziet u tegen een vaste beugel op met lelijke brackets? Een invisalign is waar u altijd op heeft gehoopt. Voordelen: een mooie rechte rij met tanden zonder dat iemand dit ziet. Invisalign is uitneembaar en zorgt ervoor dat u uw gebit tevens beter schoon kunt houden . Geen pijnlijke ijzerdraden die in uw wang steken.
Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op

Tcn bergen! Behandeling kaakgewrichtsklachten

Kaakgewrichtklachten kunnen door verschillende oorzaken komen. Heeft u vaak hoofd- en /of nekpijn? Dit kan door uw kaakgewricht of uw gebit veroorzaakt worden. 
Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op