Patient worden
072 512 5862

Kunstgebit/Klikgebit

Klikgebit of vast gebit

Het is zelfs mogelijk om een heel nieuw gebit op implantaten vast te zetten. Het traditionele kunstgebit is daarmee te vervangen.

Lees meer over het klikgebit of vast gebit


Kunstgebit in 1 dag

Een kunstgebit krijgt iedere patiënt via de basisverzekering bijna volledig vergoed. Het is van belang uw bestaande prothese iedere vijf jaar door de tandarts te laten controleren

Lees verder over het kunstgebit in een dag


Tandtechnisch lab

Doordat TCN een eigen tandtechnisch laboratorium heeft kunnen we (desgewenst meteen) aan alle eisen van onze (toekomstige) prothesedragers voldoen.

Lees verder ons tandtechnisch laboratorium


Immediaatprothese

Indien er een prothese wordt gemaakt direct na het trekken van tanden en kiezen noemen we dit een immediaat prothese.

Lees verder over het immediaatprothese

 

Kunstgebit/ klikgebit en implantologie Bergen, Catricum en Heerhugowaard

De samenwerking met Ellen Beemsterboer maakt ons zorgpakket in BergenCastricum en Heerhugowaard compleet. Wij beschikken  over een eigen tandprotheticus en implantoloog. Vanaf nu hebben wij dus alle disciplines van de tandheelkunde letterlijk in huis. U bent welkom.

Tandprotheticus Ellen Beemsterboer kan voor u een prothese maken, waarbij esthetiek in een hoog vaandel staat. Ellen vervaardigd zelf de prothese voor u, zodat ze de door u aangegeven wensen erin kan verwerken. Ellen is sinds enkele jaren tandprotheticus. Naast het vervaardigen van nieuwe partiële,- en volledige prothese kunnen we ook een implantaatgedragen prothese (klikgebit) voor u vervaardigen. De implantaten worden door Dr Annejet de Mos geplaatst welke bekend staat dat hij zodanig behandeld zodat patiënten nauwelijks napijn hebben.

De voordelen van een klikgebit

  • Geen last meer van een loslatend en pijnlijk kunstgebit
  • Relatief kleine ingreep in vertrouwde omgeving
  • Duurzame oplossing:implantaten gaan in principe een leven lang mee
  • Weer normaal eten en lachen
  • Een klikgebit kost minder dan een kunstgebit

Profiteer NU nog van een klikprothese! Er zijn signalen dat de AWBZ  binnenkort wordt opgeheven!

De kosten van de implantaat gedragen prothese worden in 2014 in veel gevallen nog vergoed door uw zorgverzekeraar. Normaal gesproken betaalt u alleen een eigen bijdrage voor de nieuwe prothese naast het wettelijke Eigen Risico. Hoe deze regeling er in 2015 uit zal gaan zien is niet duidelijk maar waarschijnlijk worden de vergoedingen minder en wordt de eigen bijdrage hoger. Om voor vergoeding in aanmerking te komen is het trouwens niet altijd noodzakelijk om te wachten tot uw bestaande prothese meer dan 5 jaar oud is. Tevens ontvangt u een nuttig geschenk in de vorm van een elektrische tandenborstel en meer handige hulpmiddelen bij het reinigen van uw gebit.

Wilt u weten of een klikgebit voor u een passende oplossing is en wat het u eventueel kost, maak dan vrijblijvend een afspraak met ons. Wij zijn u graag van dienst.

Want TCN is kiezen voor kwaliteit.