Patient worden
072 512 5862

Kindvriendelijk

TCN Einsteinstraat te Alkmaar

De vestiging op de Einsteinstraat is speciaal ontworpen om het uw kind zo plezierig mogelijk te maken. Het kan kleuren en spelen in de kinderhoek , achter de computer een spelletje spelen of met de Xbox en een kinderfilm bekijken. Daarnaast hebben wij speciaal opgeleide tandartsen in dienst waaronder een kindertandarts en meerdere vrouwelijke tandartsen, wat vele kinderen vertrouwd vinden. Tevens hangt boven alle behandelstoelen een TV, zodat uw kind heerlijk wordt afgeleid met de nieuwste kinderfilms.

TCN Emmastraat te Alkmaar

Boven alle behandelstoelen hangt een TV, zodat uw kind heerlijk wordt afgeleid met de nieuwste kinderfilms.
In de wachtkamer kan het spelen in de kinderhoek en een kinderfilm bekijken. De kindertandarts Neda Rashty kan erg goed met (angstige) kinderen omgaan en heeft een toverdruppel verdovingsapparaat waar de kinderen geen prik meer bij krijgen. Neem hier contact op met onze vestiging in de Emmastraat.

TCN Hertenkamp te Bergen

De vestiging op de hertenkamp in Bergen is speciaal ontworpen om het uw kind zo plezierig mogelijk te maken. Het kan kleuren en spelen in de kinderhoek, sporten in de Wii hoek en een kinderfilm bekijken. De oudere kinderen kunnen gebruik maken van de computer, Tevens hangt boven alle behandelstoelen een TV, zodat uw kind heerlijk wordt afgeleid met de nieuwste on demand Disney films.


TCN Cieweg te Castricum

In onze nieuwste vestiging in Castricum is het tevens voor een kind een klein paradijsje. Het kan kleuren en spelen in de kinderhoek, on demand in de wachtkamer en in de behandelstoel Disney films bekijken en achter de computer een spelletje spelen.

TCN Middenweg te Heerhugowaard

In onze vestiging in Heerhugwaard voelen de kinderen zich snel op hun gemak


  • Zefanja Zopfi
    tandarts
    BIG registratie nummer: 19913935202

Anna blij met het speeltje dat zij zelf mocht draaien uit onze ballenautomaat na haar bezoek bij de kindertandarts. 

Bij TCN voelt iedereen zich op zijn gemak. De familie tandarts van Noord-Holland! TCN IS KIEZEN VOOR KWALITEIT!

Want TCN is kiezen voor kwaliteit.