Kindertandarts

Tandheelkundig Centrum Nederland (TCN) heeft een kindertandarts in het team van specialisten. Kinderen die door de jaren heen een angst voor de tandarts hebben opgebouwd, konden voorheen alleen terecht in het ziekenhuis. Wij bieden het kind een rustige en betrouwbare omgeving aan waarin het kind zich volledig op zijn gemak kan voelen. TCN stelt zich daarnaast ook beschikbaar voor andere praktijken die de expertise niet in huis hebben om angstige kinderen te behandelen. Wanneer de angst voor de tandarts bij het kind is verdwenen, kan de patiënt weer terugkeren naar de desgewenste praktijk.

TCN beseft dat een wachtlijst heel vervelend is voor zowel de ouder als het kind. Zeker als het gaat om een afspraak bij de kindertandarts. Daarom zorgen wij er ook voor dat u niet langer dan 4 weken hoeft te wachten op een behandeling. De behandelingen worden uitgevoerd per kwadrant (de helft van een kaakdeel).

Uw kind krijgt daarbij zeer professionele begeleiding en hoeft geen vervelende prik te ondergaan, maar krijgt “slaapwater”. Indien de situatie zich voordoet dat het kind niet in de behandelstoel behandeld kan worden, dan wordt het kind door de kindertandarts onder lichte narcose behandeld, waarbij het zonder prik met een roesje in slaap kan worden gebracht. Dit kan voorkomen wanneer het kind te jong is of bij onvoldoende coöperatie. TCN heeft door de jaren heen een exclusieve samenwerking opgebouwd met ervaren anesthesisten. Door onze ervaring en de modernste apparatuur is uw kind bij ons in goede handen.

Om er voor te zorgen dat uw kind leert zijn of haar gebit goed te onderhouden, plannen wij diverse afspraken in bij de mondhygiëniste en /of kindertandarts. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat er in de toekomst geen verdere gaatjes ontstaan. Wij geven uw kind voedingsadvies mee en leren hem/haar het gebit goed te onderhouden.

Mocht u vragen hebben over onze kindertandarts, de behandelwijze of over een ander onderwerp, neem dan gerust contact met ons op.

 

Sümeyye Aksu
Kindertandarts bij TCN

 

Want TCN is kiezen voor kwaliteit.

072 512 5862 Inschrijven