Patient worden
072 512 5862

Kaakchirurg Alkmaar Concept

Wanneer u kaakgewrichtsklachten ervaart of een verstandskies heeft die getrokken moet worden, verwijst de tandarts u doorgaans door naar de kaakchirurg. Om het voor u gemakkelijker te maken, kunt u in Alkmaar voor deze behandelingen vanaf 2019 ook terecht bij onze tandarts implantoloog.

  • Uw tandarts en tandarts implantoloog onder één dak
  • Jarenlange ervaring met o.a. het trekken van tanden en kiezen
  • Geen wachtlijst
  • Doorverwijzing niet noodzakelijk

Onze tandarts implantoloog in Alkmaar heeft jarenlange ervaring met onder andere het trekken van tanden en kiezen. Handig, want zo hoeft u niet meer naar een onbekende locatie te reizen. Bij TCN zijn alle specialisten op dezelfde locatie te vinden. Met een tandarts implantoloog kunnen we u nóg beter en sneller van dienst zijn.

Wanneer naar de kaakchirurg?

De kaakchirurg of tandarts implantoloog neemt de behandeling over van de tandarts wanneer er sprake is van ernstige kaakgewrichtsklachten, zoals tanden en (verstands)kiezen die moeilijk te trekken zijn of het plaatsen van implantaten. Ook kaakcorrecties, kaakreconstructies en het behandelen van ontstekingen behoren tot de werkzaamheden van de kaakchirurg. Bij TCN in Alkmaar vindt u alle specialisten op het gebied van tandheelkunde onder één dak. Zo zorgen wij ervoor dat uw dossier altijd bekend is bij de behandelaar en dat elke behandeling voor u als patiënt een zo vertrouwd mogelijke ervaring is. U bent bij ons dus altijd in goede handen.

Ook met tandartsangst vertrouwd bij uw kaakchirurg in Alkmaar terecht

Zowel onze tandartsen als de tandarts implantoloog zijn gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met (extreme) tandartsangst. Wij bieden in deze gevallen alle mogelijkheden om het tandartsbezoek zo comfortabel mogelijk te maken en onze patiënten gerust te stellen. Uw dossier is in handen van de praktijk zelf en u kunt gewoon bij dezelfde vertrouwde praktijk in Alkmaar terecht voor een behandeling. Wij hebben geen wachttijd en ook tandartsbehandelingen onder volledige narcose zijn mogelijk.

Vergoeding via uw zorgverzekering in 2019

Jaarlijks worden de tandartstarieven vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Zowel behandelingen van de kaakchirurg als röntgenonderzoek vallen onder de basisdekking van uw zorgverzekering. U dient er wel rekening mee te houden dat u hiermee aanspraak maakt op uw eigen risico. Implantaten worden uitsluitend vanuit de basisdekking vergoed in het geval van een ontwikkel- of groeistoornis. In andere gevallen raden we u aan contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om te controleren of een aanvullende verzekering de behandeling wellicht vergoedt.

Behandeling

 

Vergoeding vanuit

Behandelingen en röntgenonderzoek

 

Basisdekking (eigen risico)

Implantaten wegens een ontwikkel-
of groeistoornis

 

Basisdekking

Overige gevallen

 

Aanvullende verzekering

Nieuwe patiënten van harte welkom!

Patiënt worden bij Tandheelkundig Centrum Nederland werkt heel eenvoudig: schrijf u online in of benader ons telefonisch via 072 512 5862. Om het u en uw gezin extra gemakkelijk te maken kunnen gezinnen gezamenlijk één afspraak maken. Dat scheelt een hoop tijd! Voor meer informatie neemt u contact op met de desbetreffende vestiging. Of maak direct een afspraak via de onderstaande knoppen.

Schrijf u nu in als nieuwe patiënt en ontvang een gratis elektrische tandenborstel!