Kaakchirurg

De tandarts verwijst u voornamelijk door naar de kaakchirurg om uw verstandskiezen te laten trekken. Sinds begin 2019 hebben wij een tandarts implantoloog in dienst, die onder andere gespecialiseerd is in het trekken van kiezen en tanden. Op deze manier bieden wij u nu meer behandelingen onder één dak aan. U hoeft nu niet altijd meer naar een onbekende locatie af te reizen bij een doorverwijzing. Met een tandarts implantoloog zijn we u nog beter en sneller van dienst! Neem bij vragen contact met ons op.

  • Geen wachtlijst
  • Geen doorverwijzing nodig
  • Complexe abstracties van (verstands)kiezen en tanden
  • Uw tandarts en kaakchirurg onder één dak

Geen verwijzing nodig?

Normaal gesproken wordt u voor een afspraak met de kaakchirurg doorverwezen naar een ziekenhuis. Dat is bij ons niet altijd nodig. De tandarts bespreekt uw behandeling voorafgaand met onze tandarts implantoloog om te kijken of een doorverwijzing noodzakelijk is.

Naar de kaakchirurg met tandartsangst

Niet alleen onze tandartsen, maar ook onze tandarts implantoloog is gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met (extreme) angst. Onze tandartspraktijk is volledig op angstige patiënten afgestemd: van tandartsbehandelingen onder volledige narcose tot het bieden van een service zonder wachttijd. Uw dossier is bij ons bekend en u hoeft niet meer naar een ander adres om door een onbekend gezicht behandeld te worden. Ook op deze manier willen we onze patiënten geruststellen.

Wat doet een kaakchirurg?

Een kaakchirurg is gespecialiseerd in ernstige kaakgewrichtsklachten, zoals het trekken van moeilijke tanden en (verstands)kiezen en het plaatsen van implantaten, een tandarts implantoloog kan deze behandelingen ook verrichten. Een implantaat is nodig wanneer de wortel van een tand of kies is afgestorven en deze aan vervanging toe is. Een implantaat vervangt de functie van een wortel en ziet eruit als een schroef. Na plaatsing hecht het kaakbot zich aan het titanium implantaat. De kaakchirurg of tandarts implantoloog controleert of het implantaat goed vastgroeit, waarna de tandarts de behandeling weer overneemt. Tevens kan de tandarts implantoloog ook implantaten plaatsen ter behoeve van een klikgebit.

"Mijn ontstoken verstandskies moest getrokken worden, maar dit bleek lastiger dan verwacht. Tandarts implantoloog Pini heeft ernaar gekeken en gelijk twee verstandskiezen getrokken. Ik werd erg vriendelijk geholpen en heb nu helemaal geen last meer."

– Elianne uit Alkmaar

Kaakchirurg vergoeding 2019

De Nederlandse Zorgautoriteit stelt jaarlijks de tandartstarieven vast. De tandheelkundige hulp van een kaakchirurg valt onder de basisdekking van uw zorgverzekering. Dit geldt tevens voor eventueel röntgenonderzoek. Houd er rekening mee dat u met deze vergoeding aanspraak maakt op uw eigen risico. Een zorgverzekeraar vergoedt implantaten vanuit de basisdekking alleen bij een ontwikkel- of groeistoornis. Indien dit niet het geval is neemt u contact op met uw zorgverzekeraar om te kijken of de behandeling vanuit een aanvullende verzekering vergoed wordt.

  • Tandheelkundige hulp
  • Röntgenonderzoek
  • Implantaten vanuit een groeistoornis

Wij verwelkomen nieuwe klanten!

Onze zeven vestigingen verwelkomen nieuwe patiënten. Schrijf u online in of neem contact met ons op via 072 512 5862. Onze tandartsen zijn gespecialiseerd in het kalmeren van angstige patiënten. Daarnaast is uw hele gezin welkom bij ons, dat scheelt u tijd! Dezelfde tandarts behandelt al uw gezinsleden in één afspraak.

072 512 5862 Inschrijven