Patient worden
072 512 5862

Informatie

Meer weten?

Heeft u vragen, wilt u meer informatie over onze diensten? Vult u dan ons informatie fomulier in en wij nemen contact met u op.

Bellen kan natuurlijk ook:

Vestigingen

  • TCN Heerhugowaard is gevestigd in het oude pand van tandarts Thiellier.

  • TCN Einsteinstraat is gevestigd in een volledig gerenoveerd pand in Industrieterrein Oudorp te Alkmaar. Deze vestiging is goed bereikbaar en beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen.

  • TCN Emmastraat is in een monumentaal pand, nabij het Medisch Centrum Alkmaar gevestigd en heeft tevens gratis parkeerplaatsen ter beschikking.

  • TCN Bergen gevestigd op een van de mooiste plekjes aan de Hertenkamp en heeft tevens gratis parkeerplaatsen ter beschikking. Ook voor patiënten uit Warmenhuizen goed bereikbaar.

  • TCN Castricum IN ONS FILIAAL IN CASTRICUM IS AVONDBEHANDELING MOGELIJK EN ZIJN WE TEVENS OP ZATERDAG GEOPEND. Op de Cieweg en op de Dorpstraat kan men gratis parkeren.

  • TCN Westzaan In onze moderne tandartsenpraktijk kunt u terecht voor algemene tandheelkunde zoals de halfjaarlijkse controles, het vullen van gaatjes en wortelkanaalbehandelingen.

  • TCN Daalmeer

Eerste afspraak

Vanwege de meerdere faciliteiten in de Einsteinstraat (parodontologie - angstcoach - anti-aging - orthodontist - angst lachgas - narcose - kindertandarts - implantoloog en uiteraard normale tandheelkunde) is dit eerste keuze, maar aangezien we twee vestigingen hebben kunt u kiezen welke u prefereert.
In elke vestiging is een uitgebreid mondhygiëne team aanwezig zodat u en vooral uw kinderen een uitgebalanceerd preventieprogramma  krijgen.

De Einsteinstraat is beter te bereiken met de auto en heeft 22 eigen parkeerplaatsen.
De Emmastraat ligt perfect als u een goede nieuwe tandarts zoekt

Lees verder

Het Team

Wij zijn specialisten in facings, esthetische tandheelkunde en het vervangen van amalgaam door composiet en porselein, met tevens een geavanceerd mondhygiëneonderhoud. De creatie van een mooi gebit is een kunst.

Lees verder

Filosofie TCN

TCN - De familie- en angsttandarts van Nederland. Alle specialismen onder één dak!
TCN heeft ruim opgezette, hypermoderne klinieken waar tandheelkundig gezien veel mogelijkheden zijn om aan uw wensen te voldoen.

Lees verder

Betalingen

Informatie over betalingen, declaraties en betalen in termijnen bij Infomedics

Lees verder

Handige links

Hier vindt u uitgebreide tandheelkundige informatie voor patiënten en kunt u diverse folders downloaden.

Lees verder

Vacatures

TCN is een snel groeiende tandartsenpraktijk. U bent altijd welkom om te solliciteren. Als wij een vacature hebben en wij willen u graag als collega, zullen wij met u contact opnemen.

Lees verder

Want TCN is kiezen voor kwaliteit.