Patient worden
072 512 5862

Filosofie TCN

TCN - De familie- en angsttandarts van Nederland. Alle specialismen onder één dak!

TCN heeft ruim opgezette, hypermoderne klinieken waar tandheelkundig gezien veel mogelijkheden zijn om aan uw wensen te voldoen. Zo kunnen we hier voor onze angstpatiënten continue lachgas of narcosedagen organiseren. Zo hebben we een orthodontiepraktijk en een tandtechnisch laboratorium waar we onze eigen werkstukken maken en direct, zonder wachttijden aan kunnen passen.

Onze filosofie is klantvriendelijkheid met de hoogst mogelijke kwaliteit. Ook voor uw ontspanning hebben we alles gedaan. Zo kunt u gebruik maken van onze zuurstofbar, google'n op onze internetcomputers en uw kinderen laten sporten in de Wii hoek.

Omdat we praktijken met meerdere collega's hebben, kunnen we in de toekomst bijvoorbeeld een laserboor gaan aanschaffen, welke door verschillende experts bediend gaat worden. Hierdoor zijn pijnloos boren of bijvoorbeeld steriel en pijnloos een wortelkanaalbehandeling uitvoeren geen toekomstmuziek meer.

Ons tandheelkundig team in de Einsteinstraat bestaat uit een angsttandarts, twee lachgastandartsen, twee narcosetandartsen, een angstcoach, een implantoloog, een parodontologische specialist, een endodontoloog, een kindertandarts, een orthodontist en een tandtechnisch laboratoriumteam. Tevens werken diverse profylaxeassistentes en zeer ervaren mondhygiënistes bij ons.

Van trapboor tot laserboor.

Eind 18e eeuw laat tandmeester John Greenwood zich inspireren door de naaimachine van zijn moeder. De eerste trapboor was geboren. Uiteindelijk werd deze trapboor pas twee generaties verder in 1871 op grote schaal geproduceerd. Er zat dus bijna 100 jaar tussen het ontwikkelen en het toepassen van die nieuwe techniek. Dit zegt alles over het beroep van tandarts, omdat deze van oudsher gewend is alleen te werken. Hierdoor ontwikkelde het beroep zich toen heel langzaam. Het beroep van tandarts ontwikkelt zich inmiddels snel. Er wordt veel meer onderzoek gedaan, er zijn veel wetenschappelijke tijdschriften en door internet en techniek volgen ontwikkelingen elkaar sneller op. Jonge tandartsen starten minder vaak een solopraktijk en kiezen voor een groepspraktijk waardoor kennis sneller wordt verspreid. De keus is aan de tandarts zelf hoe modern en "up to date" hij of zij wil zijn.

Het zal u niet ontgaan zijn dat wij als Tandheelkundig Centrum Nederland dit ook nastreven.

Want TCN is kiezen voor kwaliteit.