Patient worden
072 512 5862

Wanneer u droomt van een mooie glimlach kunnen kronen uitkomst bieden. Voor een prachtig en natuurlijk resultaat kunt u terecht bij TCN. Onze tandtechnicus, Jaap Reisig is gespecialiseerd in het plaatsen van kronen. Jaap behoort tot de top in Nederland in het vakgebied en realiseert facings, kronen en bruggen met een natuurlijke kleur en glans. Dankzij zijn jarenlange ervaring in het maken van kronen, facings en bruggen creëert hij kronen die perfect zijn afgewerkt en niet van echte tanden te onderscheiden zijn.

Kroon voorbeeld

Bekijk hieronder een voorbeeld van het werk van Jaap Reisig:

Esthetische kroon plaatsen

Een kroon is een kapje van metaal of porselein. Om een kroon te plaatsen moeten we de originele tand of kies eerst slijpen. De kroon past dan precies om de tand. Een kroon zorgt ervoor dat de tand of kies zijn natuurlijke vorm of kleur weer terug krijgt. Tevens kan een kroon volledig keramisch zijn. Mocht er sprake zijn van angst kunnen deze behandelingen ook onder algehele narcose verricht worden.

Afspraak maken

Voor meer informatie kunt u contact opnemen door te bellen naar 072 512 5862. Meldt u aan als patiënt of maak direct een afspraak via de onderstaande knoppen.

Want TCN is kiezen voor kwaliteit.