Nieuw bij TCN: het BlancOne bleeksysteem

TCN beschikt sinds november 2020 over het nieuwe BlancOne bleeksysteem. Met dit innovatieve bleeksysteem bleken we uw tanden al binnen een uur. Heeft u uw tanden al eens laten bleken? Kom dan langs voor een korte refresh van slechts tien minuten. Zo frissen we de vervaagde witte kleur snel weer op. Een BlancOne bleekbehandeling duurt tussen de 10 en 60 minuten. Ten opzichte van andere bleekmethodes biedt de BlancOne de volgende grote voordelen:

  • Binnen 1 uur wittere tanden
  • korte refresh van 10 minuten om de eerder gebleekte tanden bij te houden
  • Bleken onder toezicht van een tandarts
  • Veilige en effectieve bleekmethode
  • Geen bijwerkingen dankzij korte behandeltijd

De resultaten van een BlancOne bleekbehandeling

Binnen de BlancOne bleekmethode zijn er 2 verschillende variaties, namelijk de CLICK methode en de TOUCH methode. We leggen beide methodes graag aan u uit.

De CLICK methode

De CLICK methode is een behandeling van slechts 10 minuten. Na deze behandeling heeft uw gebit een frissere en wittere uitstraling. De CLICK methode is handig om direct na uw gebitsreiniging te plannen. Zo verlaat u in een dag de praktijk met een stralende, frisse en witte glimlach. Deze behandeling raden we aan wanneer u tussendoor uw glimlach wilt verfrissen of wanneer u al een keer een bleekbehandeling heeft gehad en een korte refresh wilt.

Voor CLICK behandeling:

Na CLICK behandeling:

De TOUCH methode

Met deze complete behandeling haalt u het beste uit uw glimlach naar boven. Bij deze methode brengen we meerdere malen de bleekgel aan. Wilt u voor langere tijd resultaat en een duidelijk verschil zien, dan is deze behandeling echt iets voor u!

Na de behandeling

Voor het beste resultaat adviseren wij u na de behandeling gebruik te maken van onze speciale BlancOne Duo tandpasta. Daarnaast kunt u bij TNC de speciale BlancOne bleekpen aanschaffen. Hiermee voert u thuis een snelle touch up uit. Handig voor wanneer u een feestje of ander uitje heeft.

De kosten

De kosten voor een BlancOne behandeling bedragen voor de CLICK methode € 65,- en voor de TOUCH methode € 150,-. Mocht u voor het beste resultaat ook de BlancOne Duo tandpasta en BlancOne bleekpen willen aanschaffen, dan kan dat voor een combinatieprijs van € 50,-. Los kosten zowel de pen als de tandpasta € 30,- per stuk.

Liever uw tanden thuis bleken?

Uiteraard bieden we bij TCN de mogelijkheid uw tanden thuis te bleken. Dit kan voor een bedrag van € 190,- . U ontvangt van ons dan 2 op maat gemaakte individuele bleeklepels inclusief 2 bleekspuitjes, dit is genoeg voor ongeveer 6 keer bleken.

Maak een afspraak bij TCN

Wilt u uw tanden professioneel laten bleken? Maak dan nu een afspraak bij de tandartsen van TCN. We leggen u, voordat de behandeling begint, uit wat we gaan doen en hoe u ervoor kunt zorgen dat het resultaat lang zichtbaar blijft.

Want TCN is kiezen voor kwaliteit.

Naam*
Telefoon*
E-mailadres*
Opmerking / vraag*
 

We wijzen u op onze Privacy- en cookieverklaring.

072 512 5862 Inschrijven