Patient worden
072 512 5862

Anti-aging

TCN heeft alle specialismen van de tandheelkunde onder één dak. Een van onze doelstellingen is om de natuurlijke tanden en kiezen te herstellen in hun vroegere vorm en fraaiheid. Dit doen wij door middel van composiet en keramische facings en keramische kronen of bruggen. Tevens verstaan wij hieronder Orthodontie: het rechtzetten van de tanden zodat slijtage voorkomen wordt. Orthodontist Ana Mora Cervera informeert u graag over alle mogelijkheden zoals witte brackets.

Kiezen voor onzichtbare orthodontie!

Het rechtzetten van uw tanden (orthodontie) kan met behulp van verschillende methoden. Wij kiezen voor Invisalign.

Wat is Invisalign?

Een reeks van op maat gemaakte, na elkaar te dragen, transparante, verwijderbare "aligners" die een vooraf gesimuleerde tandcorrectie beogen te realiseren. Een hele mond vol, om te zeggen dat u met Invisalign op een nagenoeg onzichtbare manier uw tanden kan rechtzetten zonder blokjes of metaaldraden in je mond.

Transparant, uitneembaar en comfortabel.

Bij Invisalign kunt u zelf over uw behandeling mee beslissen. Met behulp van een geavanceerd computerprogramma zal u een virtueel model zien van de voorgestelde behandeling. U kunt zelf aangeven wat u zelf belangrijk vindt voor u de behandeling start. Zo weet u ook vooraf hoelang de behandeling zal duren.

Het uitneembare apparaatje laat een betere mond-en tandhygiëne toe.

Omdat niet alle orthodontie behandelingen zonder meer met Invisalign kunnen uitgevoerd worden, is een voorafgaand onderzoek steeds noodzakelijk.

Uw behandeling met Invisalign.

De behandeling begint met een controle van uw gebit. Dan laten we een computermodel van uw behandeling maken. Samen bekijken en bewerken we deze simulatie. Wanneer u akkoord gaat met het voorstel, wordt de hele reeks opeenvolgende Invisalign aligners op maat van uw gebit aangemaakt.

Iedere aligner verschilt wat van de vorige zodat uw tanden geleidelijk aan naar de gewenste positie bewegen. U draagt iedere aligner twee weken. Een voorbeeld: Neem zeker eens een kijkje op www.invisalign.com

Want TCN is kiezen voor kwaliteit.