Esthetisch

Wij maken facings, kronen of bruggen die niet van echt te onderscheiden zijn. Na de preparatiefase wordt er een afspraak voor u met onze tandtechnicus Jaap Reisig gemaakt. Jaap heeft jarenlange ervaring in het maken van facings, kronen en bruggen en behoort tot de top van Nederland binnen zijn vakgebied. Hij brengt de natuurlijke kleur en glans in een facing, kroon en brug terug en daarom noemen wij zijn werk pure kunst.

Bleken

Een mond vol stralende witte tanden wil iedereen, want een mooie lach maakt een onvergetelijke indruk. Gelukkig is dat tegenwoordig geen onmogelijke wens meer. Sinds november 2006 beschikt TCN over het revolutionaire ZOOM! bleeksysteem.

Lees meer over bleken

Facing

Een facing is een laagje tandkleurig vulmateriaal van composiet of een schildje van keramiek (Procera) dat op de tand wordt geplakt.

Lees meer over facings

Kroon

Een kroon is een kapje van metaal en/of porselein dat precies past over een afgeslepen tand of kies. Het kapje zit op de tand of kies vastgelijmd. Door een kroon krijgt de tand of kies zijn oorspronkelijke vorm weer terug. Een kroon kan ook volledig keramisch zijn.

Lees meer over kronen

Brug

Wij maken facings, kronen of bruggen welke niet van echt zijn te onderscheiden. Na de preparatiefase wordt er een afspraak voor u met onze tandtechnicus Jaap Reisig gemaakt. Jaap heeft jarenlange ervaring in het maken van facings, kronen en bruggen en behoort tot de top in Nederland binnen zijn vakgebied.

Lees meer over bruggen

Anti-aging

TCN heeft alle specialismen van de tandheelkunde onder één dak. Een van onze doelstellingen is om de natuurlijke tanden en kiezen te herstellen in hun vroegere vorm en fraaiheid.

Lees meer over anti-ageing

 

Want TCN is kiezen voor kwaliteit.

072 512 5862 Inschrijven