Patient worden
072 512 5862

Eerste afspraak

U wordt verzocht zich te melden aan de balie waar uw gegevens in ons systeem worden geverifieerd en u een medische gezondheidsvragenlijst moet invullen. U wordt daarom verzocht twee officiële posstukken niet ouder dan een maand, een verzekeringspas en legitimatiebewijs mee te nemen.

Bij het eerste onderzoek worden door de assistente digitale foto’s van uw gehele gebit en uw individuele kiezen gemaakt. Tevens wordt de conditie van uw tandvlees bekeken. Desgewenst wordt er begonnen met de mondhygiënebehandeling, welke de basis is voor uw mooie sterke gebit.

Vervolgens wordt er samen met u door tandarts een behandelplan gemaakt om u van stralende tanden te voorzien. Daarbij worden uw wensen van behandeling uitvoerig besproken. Er worden afspraken gemaakt voor mondhygiëne- en tandartsbehandelingen. Tevens wordt in de Einsteinstraat besproken bij welke tandarts u onder behandeling komt. Wij willen dat u een vaste tandarts en mondhygiëniste krijgt binnen ons team. U kunt uw wensen kenbaar maken bij de balie.

Want TCN is kiezen voor kwaliteit.