Patient worden
072 512 5862

De kindertandarts

Wij als Tandheelkundig Centrum Nederland (TCN) zijn blij u te kunnen mededelen dat wij een Kindertandarts in onze praktijk hebben aangetrokken. Waar angstige kinderen voorheen alleen terecht konden in het ziekenhuis, kunnen ze nu ook bij TCN een afspraak maken. Ook tandartsen kunnen het angstige kind doorverwijzen. Zodra de angst voor de tandarts verdwenen is gaat het kind desgewenst weer naar de eigen praktijk terug.

1e afspraak(intake)

De Kindertandarts wil eerst graag weten wat uw kind al heeft meegemaakt bij de tandarts en andere artsen(Ziekenhuis), maar zij wil ook graag een beeld vormen van het kind dat zij gaat behandelen. Op basis van wat u vertelt, invult in de medische vragenlijst, wat zij ziet aan het gedrag van uw kind en de conditie van zijn/haar gebit, doet zij een voorstel voor de verdere behandeling.

Wat wordt er verder gedaan?

Dat hangt een beetje van de soort behandeling af. Normaal gesproken zal de eerste afspraak na de intake van uw kind besteed worden om uw kind te laten wennen aan de nieuwe tandheelkundige situatie (Wenbehandeling).

Actie GEWOON GAAF

Kindvriendelijk

De vestiging op de Einsteinstraat is speciaal ontworpen om het uw kind zo plezierig mogelijk te maken. Het kan kleuren en spelen in de kinderhoek, sporten in de Wii hoek en een kinderfilm bekijken.

Lees verder

Snoepadvies

De gemiddelde Nederlander werkte in 2005 maar liefst 32 kilogram aan snacks en zoete tussendoortjes naar binnen, zo blijkt uit cijfers van het Studiecentrum voor Snacks en Zoetwaren (SSZ). Dat teveel suiker cariës kan veroorzaken weten we best. Toch kunnen we het snoepen moeilijk laten.

Lees verder

Films en DVD's

Wij hebben voor u en uw kinderen de nieuwste films draaien op ons televisiesysteem.

Klik hier voor verdere informatie over de gang van zaken bij de kindertandarts.

 

Want TCN is kiezen voor kwaliteit.