Patient worden
072 512 5862

GEWOON GAAF

Dé actie voor een gaaf gebit

Vanaf 1 maart 2019 begint TCN met de Gewoon Gaaf actie van de Ivoren Kruis. Deze actie is speciaal voor alle kinderen van nul tot achttien jaar. Meld je aan en je ontvangt een gratis Philips Sonicare Kids tandenborstel cadeau! Wat staat er tegenover? Het kind moet minimaal vier keer per jaar naar de praktijk komen. Daar testen we de mondhygiëne en kijken we op welke manieren we deze kunnen verbeteren. Zo werken we samen aan een gaaf gebit.

Download de gratis poets-app

Bovendien is het mogelijk om de bijbehorende gratis app te downloaden, genaamd Sparkly. Deze app is speciaal ontwikkeld voor de jonge deelnemers. Via de app leert uw kind spelenderwijs poetsen. Sparkly wordt droevig wanneer je niet poetst. Maak Sparkly blij door je tanden goed te poetsen. Maar kijk uit: stop niet te snel met poetsen, want ook dan is Sparkly niet meer blij. Verdien cadeautjes voor hem door hem eten te geven en kunstjes te leren. Elke tiende kind dat zich aanmeldt krijgt een extra cadeau, namelijk een gratis Sparkly knuffel! Voor oudere kinderen hebben we uiteraard een aangepaste programma.

Volledig vergoed

Voor iedereen die het misschien nog niet wist: dit preventieve programma wordt volledig vergoed door de verzekering. Meld je dus gauw aan en ga voor een gaaf gebit!

Preventieve actie voor het hele gezin

Wist je dat we ook een actie hebben voor het hele gezin? Lees meer op onze pagina over pijnloos tandsteen verwijderen.