Bang voor de tandarts?

TCN helpt u graag bij tandartsangst!

Bent u of is uw kind bang voor de tandarts? U bent niet de enige. In Nederland heeft 1 op de 3 mensen last van angst voor de tandarts. Dit leidt ertoe dat ze een bezoek aan de tandarts uitstellen of dat ze helemaal niet meer naar de tandarts gaan, wat uiteraard grote gevolgen kan hebben voor hun gebit.

Gelukkig is er iets aan te doen. De vakbekwame tandartsen van TCN helpen u graag om op een comfortabele wijze van uw tandartsangst af te komen. Naar de tandarts gaan was nog nooit zo ontspannen als bij TCN.

  • Geen wachtlijst
  • Behandelingen onder volledige narcose mogelijk
  • Laagste tarief in Nederland
  • Gevestigd in Alkmaar, Heerhugowaard, Castricum, Bergen en Westzaan

Wilt u meer informatie over hoe een behandeling bij TCN in z’n werk gaat wanneer u last heeft van tandartsangst? Wij vertellen u er graag meer over. Laat hieronder uw e-mailadres achter en u ontvangt direct een gratis en vrijblijvende informatie over angst voor de tandarts en behandelingen bij de angsttandarts van TCN.

Ja, ik wil meer informatie!

* verplicht


Wanneer u op de onderstaande button klikt, gaat u akkoord met het ontvangen van nieuwsbrieven van TCN. U kunt uzelf op elk moment afmelden via de footer in elke nieuwsbrief.


072 512 5862 Patient worden